DOLAR : 43,56₺
EURO : 51,80₺
STERLİN : 59,82₺
GRAM : 7.331,74₺
ÇEYREK : 12.031,89₺
CUMHURİYET : 47.724,77₺
Spor

Konyaspor, Beşiktaş’a hazırlanıyor!

Eklenme: 27.01.2026 - 13:30

Beşiktaş deplasmanı hazırlıklarına başlayan Konyaspor’da yeşil-beyazlılar, yenileme antrenmanıyla haftaya başlarken takımın moral ve motivasyonunun yüksek olduğu öğrenildi.

Konyaspor, Beşiktaş’a hazırlanıyor!
Reklam alanı

Konyaspor, Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Çağdaş Atan ve yardımcıları nezaretinde Çelikkayalar Kayacık Tesisleri’nde toplanan yeşil-beyazlılar, günü yenileme antrenmanıyla değerlendirdi. Oyuncuların moral ve motivasyon olarak iyi düzeyde olduğu öğrenildi.

Haftanın programı netleşti
Konyaspor’da haftanın programı da belli oldu. Çelikkayalar Kayacık Tesisleri’nde toplanan yeşil-beyazlılar, günü yenileme antrenmanıyla değerlendirdi. Konyaspor, 28 Ocak Çarşamba ve 29 Ocak Perşembe günlerini ise taktik antrenmanla değerlendirecek. Yeşil-beyazlılar 30 Ocak Cuma günü yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Beşiktaş ile Konyaspor arasında; 31 Ocak Cumartesi günü Beşiktaş Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.(Büşra Üstündağ) 

 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorumlar

  • Kemali Kamil 19 dakika önce

    Bu kadro Recep Uçar İle deplasmandan 8 puan almıştı Recep Uçar varken hücum futbolu vardı goller atıyordu sizi başkaları ile kiyaslayanlar utansın kendi Beceriksizliğini sizlere bulan şahıs utansın Recep Uçar hocam o kadar mağlup oldu çıkıp ne futbolcularına kabahat buldu ne hakeme tüm sorumluluğu üzerine alıyordu başarıyı da sizlerle futbolcuları ile paylaşıyordu. Adil aslanım benim iyiki varsın

Yorum Yap