Son Dakika Haberler

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Bir değil gerekirse 2 santrafor alacağız

Eklenme Tarihi: 01.01.2024 - 21:40 , Son Güncellenme: 02.01.2024- 00:08

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz her pazartesi KONTV’de yayınlanan ‘Spor Gündemi’nin konuğu oldu. Konyaspor’da transfer politikası, kulübün mali durumu, gerçekleştirilecek projeler; hepsi ve daha fazlası KONTV Spor Gündemi'nde masaya yatırıldı.

Konyaspor’da transfer politikası, kulübün mali durumu, gerçekleştirilecek projeler; hepsi ve daha fazlası KONTV Spor Gündemi’nde masaya yatırıldı.

KONTV Spor Müdürü Mustafa Durmuş moderatörlüğündeki ‘Spor Gündemi’nde Başkan Korkmaz, kendisine gelen soruları yanıtadı.

 

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’ın konuşmasından öne çıkanlar:

 

“ŞEHİR OLARAK HAREKET EDERSEK DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

“Bu kulübü enkaz olarak adlandırmak istemiyoruz ama şartları görerek bilerek bu göreve geldik. Zorluğun farkındayız. Sahipsiz bırakacak halimiz yok, bu şehir buna izin vermez. Enkaz diyoruz, Yaralı Kartal diyoruz ama çıkış noktamız belli. Biz şehir olarak hareket edersek daha güçlü olacağız. Kırıldığımız zamanlar, motivasyonumuzu kaybettiğimiz zamanlarda olacak burada manevi destek çok önemli. 40 bin taraftarımız bizi ayağa kaldıracak. Konyaspor camiasında hiç kimsenin birbiriyle küs olmasını istemiyorum. Birlik ve istikrar çok önemli”

 

“GEREKSİZ HARCAMALARDAN KAÇACAĞIZ, TASARRUF YAPACAĞIZ”

"Futbolcularımızın belirli ödemelerini gerçekleştirdik. Bununla birlikte artık futbolcularımızdan da beklenti içerisindeyiz ayrıca kulüp olarak ta gereksiz olan her türlü harcamalardan kaçınacağız ve tasarruf edeceğiz. En büyük tasarruf “sportif” kısımda olacak. Yani; yanlış transfer yapmayacağız. Doğru hamleleri yapmak istiyoruz.”

 

"TARAFTAR GRUPLARI ARASINDA SORUN YOK"
"Taraftar grupları arasındaki sorunun çözümü için çaba harcadık. Telefonla aradım, bir araya geldik, çay içtik. Aralarında sorun olmadığını söylediler ardından Forma hediye ettik.

“ANADOLUNUN EN BÜYÜK TAKIMIYIZ”

“Bu kulübün çok güçlü olduğunu yeniden hissettirmemiz gerektiğini düşünüyorum ama maalesef futbol takımımız, bunu biraz unutmuş gibi. Bu büyüklüğün farkında olan futbolcularımız da var olmayan futbolcularımı da var. Biz bu büyüklüğün farkında olan arkadaşlarla devam edeceğiz. Anadolu’nun en büyük takımıyız. Futbolcular artık gelirken nereye geleceğini görsün. Birçok şehrin tesislerine gittiğimiz de biz gerek stadyumuyla gerek alt yapı tesisleriyle büyüklüğümüzü görüyoruz.”

 

“HERKES KONYASPOR İÇİN BİR ŞEY YAPABİLİR”

“Pandemiden sonra tribünlere gitmeme alışkanlığı başladı. Bir önceki yönetimde de köfte arabaları ve benzeri organizasyonlar oldu. Ben eski rakamlara baktım Ahmet Çalık vefat ettiği dönemde bilet 6 Liraya düşmüş yine kimse gelmemiş. Burada bilet fiyatlarının maça seyirci gelmemesiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum ama olabildiğince makul fiyata çekiyoruz. Ben bu takımla 1.Lig’de yöneticiydim. Bulunduğumuz Lig çok değerli. Oraları hayal etmek istemiyorum orada sesinizi duyuramazsınız. Herkes Konyaspor için bir şey yapabilir. Kötü tezahüratlar bütün takımın motivasyonunu etkiliyor. Bizim formamıza sahip çıkan her oyuncumuza sahip çıkmalıyız. Taraftarımız desteğini lütfen hissettirsin”

 

"KOMBİNE ALANA KONYA STORE'DE İNDİRİM"

"Maç biletleri konusunda kar etmiyoruz ayrıca taraftara yönelik çalışmalarımız da devam etmekte bunlardan birisi de kombine bileti alanlara Konya Store’den yüzde 10-15 indirim uygulayacağız."

 

"PASSOLİG BİZE ZARAR VERİYOR"

Havuzdan en büyük payı alanlar "3 Büyükler" ve Trabzonspor. Buna karşı bir isyan var giderilmiyor. Herkes hakkını arıyor. Burada çözüm olarak onlarda kendi içlerinde bir şirket tüzüğü hazırlayarak, Türkiye Futbol Federasyonu şirketleşmesi noktasında olduklarını duyduk. Bugün Passolig bize zarar veriyor ama 3 büyüklere zarar vermiyor. Bir sürü organizasyonlarla taraftarları tribüne toplayamazken onların öyle bir derdi yok.

 

"1 DEĞİL GEREKİRSE 2 SANTRAFOR ALACAĞIZ”

"Bugün Lig’i bilen takımın ihtiyaçlarına cevap verecek oyuncuları takıma katmak istiyoruz. En önemlisi “Gençlik aşısı” ve “Millileşme”. Kulübün uzun vadede kurtuluşu bu husustur. Bugün ihtiyacımız olanın ne olduğunun farkındayız. Gerekirse risk alacağız, bonservis bedeli ödeyeceğiz. Gerçekten dokunuş yapacak oyuncuları alacağız. Santraforlarımız çok beğenilmiyor, biz de görüyoruz “Sürekli Penaltıdan gol bulan bir takım” gibi gözüküyoruz. 1 değil gerekirse 2  santrafor alacağız. Bizi yeniden ayaklandıracak olan ne varsa yapacağız. Bunu söylerken şu anlam çıkmasın. Takımı sil baştan da yapacak halimiz yok. Transfer sezonu başladığında en azından santraforumuzu kadromuzda istiyoruz. Eğer maddi durumlarımız el verirse minimum 4 tane oyuncu alacağız bu takıma”

 

“SEN KENDİNİ BURAYA AİT HİSSEDİYOR MUSUN?”

Francisco Calvo konusunda burada kalması yönünde yeni bir teklif, yeni bir rakam sunuyoruz. Değerli olduğunu yeteri kadar anlattık. Onunla konuştum, sportif direktörümüz 2 defa konuştu. 2.Başkanımıza kadar herkes konuştu. Ona sordum, Sen kendini buraya ait hissediyor musun?diyorum. "Evet burada kalmak istiyorum ama böyle.." Burada kalmayı sürekli paraya bağlayarak konuşursan bu şehirde kalmak istemediğini anlarız. Buna rağmen camianın Calvo’ya karşı bir sempatisi var ama lütfen Konyaspor armasını bireysel oyuncular üzerinden tutmayalım. Biz Calvo üzerinden kulübü, yönetimi yıpratacakmış gibi davranmayalım. Yarın menajerini davet ettim tekrar bir daha toplanacağız. Bende istiyorum bu çocuk burayı severek kalsın tamam biz başka kulüplerin verdiği paradan aşağı teklif etmiyoruz. İstanbul’da yaşamak istiyordur, belki başka bir şeydir ama şu an oyuncumuz olduğu için konuşmak istemiyorum ama yarın bir gün giderse o zaman rahat konuşurum. Takımımızın oyuncusu en nihayetinde. Kimin gidip gitmeyeceği konusu ise Transfer Sezonunda netleşecek.


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 16
  • 8
  • 8
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • TC
    Tayfun Ceylan
    112 gün önce

    Bu kadroyu kim yaptııııı... Siz yönetimde değilmiydiniz.... İyileri sat, hurdaları al.... Bu mu yöneticilik?

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • T
    T.C.
    118 gün önce

    İskenderunsporda Ahmet Sivri adındaki futbolcuyu takip edin...

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • V
    vatandaş
    118 gün önce

    Bu futbol işinin memlekete ne faydası var veya ahiretimize ne faydası var. Yazık bu tür gelip geçici hevesler uğruna milyonlarca lira paralar harcanıyor. Bu paralar eğitimimize, fen ve teknoloji bilimlerine harcansa kısaca bir şeyler üretmemize faydası olsa. Bakın İsrail dünyanın gözü önünde Gazze' yi yerle yeksan ediyor, çoluk çocuk demiyor katlediyor ve ses çıkaramıyoruz kınamadan başka. Bu dünya böyle gitmez ve gitmeyecek, lütfen bırakın bu boş işleri. Allah bunun hesabını hepimizden soracak.

    • Cevapla
    • Begen (5)
    • Begenme (2)
  • HD
    hayrettin durur
    118 gün önce

    tatlıcak tesislerine ne oldu, niye yeniden yapılıyor?

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”