Konyaspor Kulübü As başkanı Oktay Dalkıran, Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimini değerlendirdi.
TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimi sonrası Fatih Karagümrük, çeyrek finalde Galatasaray ile eşleşirken, Konyaspor'un rakibi ise Beşiktaş oldu.
“BİZİM ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ SÜPER LİG’DE YUKARI SIRALARA ÇIKMAK”
Kura çekimi sonrası basın mensuplarına konuşan Konyaspor Asbaşkanı Oktay Dalkıran , "Konyaspor olarak Süper Lig'de aldığımız galibiyetle birlikte oyuncuları, hocası ve tüm şehriyle kenetlenmiş bir durumdayız. An itibarıyla ligdeki konumumuzu, ara transfer döneminde yaptığımız takviyelerle yukarı taşımak istiyoruz. Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalan 8 takımı da tebrik ediyorum. Kupa da rakibimiz olan Beşiktaş ile ligde de oynayacağız. Güzel maçlar olacağını düşünüyorum. Taraftarımıza da dün oynanan lig müsabakasında göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Taraftarımız ve takımımızın yeniden kenetlenmiş olmasından da mutluluk duyuyorum. Şu an ligde sondan bir üst sıradayız. Ama tüm takımlar puan olarak birbirine çok yakın. Alınacak seri galibiyet veya mağlubiyetler sonunda sıralama değişecektir. Bizim öncelikli hedefimiz Süper Lig'de yukarı sıralara çıkmak, önümüzdeki sezon yeni yapılanma ile önceki senelerdeki başarılarımızı tekrarlamak. Ayrıca Türkiye Kupası da hedeflerimiz arasında önemli bir yere sahip" diye konuştu.
Dalkıran, 2017 yılında Türkiye Kupası'nı Konyaspor'un kazandığının hatırlatılması üzerine de, "Türkiye Kupası herkesi heyecanlandıran bir organizasyon. Tarih tekerrürden ibaret. İnşallah Beşiktaş'ı eleyerek kupada mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Pendik 4 attıysa biz 10 atarız
TS çıksaydı elerdik bu turda muhtemelen, BJK zor bence, hele hele GS/FB çıksaydı imkânsız olurdu!!?
Yorum Yap
Bakan Fidan'dan 16. Büyükelçiler Konferansı paylaşımı
Ana su isale hattı patladı, asfalt çöktü
Yolda milyonluk altın bulan çocuklardan örnek davranış
Trafikte suikast! 1 kişi öldü: 4 ilde 9 kişi gözaltına alındı
Konya'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı
Hamas: Kudüs'te yeni yerleşim birimi kurması İsrail'in uzun siciline işlenen yeni bir suç
Kız arkadaşı tarafından çalılıkların arasında ölü bulundu
Konya'da park halindeki otomobilde yangın çıktı
Konya’da 3 katlı binada yangın
Konya'da "Birlikte Gülen Çiftler Daha Uzun Yaşar" semineri düzenlendi
Bakan Tunç, hakim ve savcı yardımcılığı sınavına girecek adaylara başarılar diledi
Soykırımcı İsrail'den, Batı Şeria'da taş atan Filistinlileri öldürme emri