Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak Konyaspor, yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.
Reklam alanı
Süper Lig’in 3. hafta maçında yarın deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, son çalışmasını yaptı. Kayacık Tesisleri’nde, Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ve yöneticiler de takip etti. Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Futbolcular, çıkış koşularının ardından yapılan taktik çalışma ile antrenmanı tamamladı.
Adana Demirspor ile Konyaspor yarın saat 21.45’te Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaşacak. Mücadelede hakem Alper Ulusoy görev yapacak.
Adana Demirspor ile Konyaspor yarın saat 21.45’te Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaşacak. Mücadelede hakem Alper Ulusoy görev yapacak.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
1
👎
1
😂
3
😢
0
😲
0
Toplam 5 tepki