DOLAR : 42,66₺
EURO : 49,63₺
STERLİN : 57,00₺
GRAM : 5.874,04₺
ÇEYREK : 9.660,23₺
CUMHURİYET : 38.327,77₺
Spor

Konyaspor-12 Bingölspor maçını yönetecek hakemin karnesi nasıl?

Eklenme: 29.10.2025 - 15:53 Güncelleme: 29.10.2025 - 15:55

Konyaspor ile 12 Bingölspor arasında oynanacak karşılaşmanın İstanbul bölgesi hakemi olan Fevzi Erdem Akbaş, her iki takımın da ilk kez maçını yönetecek.

Konyaspor-12 Bingölspor maçını yönetecek hakemin karnesi nasıl?
Reklam alanı

İstanbul-Şişli doğumlu olan 34 yaşındaki hakem; 2013 yılından bu yana aktif olarak hakemlik yapıyor. 

Hakemin kariyeri nasıl?
İstanbul bölgesi hakemlerinden olan Fevzi Erdem Akbaş’ın maçları da merak konusu oldu. Kariyerinde A takımlar düzeyinde TFF 1. Lig’de 3, TFF 2. Lig’de 52, TFF 3. Lig’de 42 ve BAL’da 1 maçı yöneten Akbaş, 2 kez de Türkiye Kupası’nda düdük çaldı. (Büşra Üstündağ)

 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap