Konya Büyükşehir Belediyespor judo takımında mücadele eden Sinem Oruç, Peru'nun Lima kentinde başlayan Dünya Ümitler Judo Şampiyonası’nda 63 kiloda ülkemizi temsil edecek.
Konya Büyükşehir Belediyespor judo takımında mücadele eden Sinem Oruç, Dünya Ümitler Judo Şampiyonası'nda şampiyonluk için mücadele verecek. Oruç, Peru’nun Lima kentinde başlayan, 49 ülkeden 406 judokanın mücadele edeceği şampiyonada 63 kiloda madalya için ter dökecek.
SPORCUMUZ BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURUYOR
2022 ve 2023 yıllarında Avrupa şampiyonluğunu elde eden Oruç, 2022 Dünya Şampiyonu unvanını da kazanarak dünya çapında adından söz ettirmişti. Ayrıca 2023 EYOF'ta ikinci olan başarılı sporcumuz, bugüne kadar 5 Avrupa Kupası şampiyonluğu ve 4 Türkiye şampiyonluğu kazanarak şehrimizi gururlandırdı. Oruç, 31 Ağustos’a kadar Peru'nun Lima kentinde devam edecek Dünya Ümitler Judo Şampiyonası’nda bir kez daha bayrağımızı dalgalandırmayı hedefliyor. (Yunus Köroğlu)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Bu da İyi bir çalışma tebrikler.
Yorum Yap
KTO Enerji Verimliliği Merkezi’ne EVD yetkisi: Sanayide rekabet gücünü artıracak stratejik adım
Bakanlıkta Konya’nın sanayi ve yatırım gündemi görüşüldü
Türkiye'de geçen yıl aylık ortalama iş gücü maliyeti 45 bin 777 lira oldu
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş: Coşku ve heyecan çocukların kalbinde iz bırakıyor
Konya güne "Şivlilik" ile başladı
İki kurum kayıt dışı ekonomiye karşı güçlerini birleştiriyor
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
Dijital hizmet vergisi oranı yeniden belirlendi
Konya'da sanayi sitesinde korkutan yangın! Polis ekipleri fark etti
Hazine ve Maliye Bakanlığı 104 uzman yardımcısı alacak
Regaib Kandili bugün idrak edilecek
Muğla'da Hz. Mevlana 752. Vuslat Yıldönümünde anıldı