DOLAR : 42,89₺
EURO : 50,19₺
STERLİN : 57,44₺
GRAM : 6.043,20₺
ÇEYREK : 9.929,99₺
CUMHURİYET : 39.400,24₺
Spor

Konya temsilcileri çalışmalarını sürdürüyor

Eklenme: 31.08.2024 - 12:32

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek Konya temsilcileri Akşehirspor, Ereğlispor ve Ömeranlıspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Konya temsilcilerinin yeni sezona zinde girmenin hesaplarını yapıyor.

Konya temsilcileri çalışmalarını sürdürüyor
Reklam alanı

Geride kalan sezon şampiyonluk yarışında olan ve TFF 3. Lig’i kıl payı kaçıran Akşehirspor, yeni sezonda da iddialı bir ekip kurdu. Akşehir Nasrettin Hoca Stadyumu’nda ilk antrenmanına çıkan kırmızı-beyazlılar, süreci taktik antrenmanlarla değerlendiriyor. Akşehirspor yönetimi; hazırlık sürecine hızlı başlayan takımı da antrenmanlarda yalnız bırakmadı.


Ereğlispor ilk etabı bitirdi
Yeni sezonda BAL’da mücadele edecek bir diğer Konya temsilcisi olan Ereğlispor, çalışmalarının ilk etabını tamamladı. 3 günlük izne ayrılan yeşil-beyazlı ekip, 31 Ağustos Cumartesi günü tekrar toparlanacak 2. Etap çalışmalarına başlayacak. (Büşra Üstündağ)

 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap