DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Spor

Konya’da Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonası başladı

Eklenme: 14.07.2021 - 13:30

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonası başladı.

Konya’da Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonası başladı
Reklam alanı
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonası Konya’nın ev sahipliğinde başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonası'nın ilk gününde; 45-52-56-60-67,5-75-82,5 ve 90 üzeri kilogramlarda kadın halterciler kıyasıya yarıştı. Şampiyonanın ikinci günü ise; 82,5-90-100-110-125 ve 125 üzeri kilogramlarda erkek haltercilerin müsabakalarıyla devam edecek.

Bağlarbaşı Spor Salonu’nda gerçekleşen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden 55 kulüp, 125 sporcunun katıldığı şampiyona 15 Temmuz’da sona erecek.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 2
😡 2
👎 2
😂 2
😢 2
😲 2
Toplam 14 tepki

Yorum Yap