Konya 5. Uluslararası Konya Yarı Maratonu’nda ilginç anlar yaşandı. Yeni Meram Caddesi’ndeki parkurda takım elbisesiyle koşan bir kişi kameralara yansırken, o görüntüler sosyal medyada esprili yorumlara neden oldu.
Konya’da bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Konya Yarı Maratonu, renkli görüntülere sahne oldu. 56 ülkeden 7 bin 542 sporcunun katıldığı organizasyonda, Yeni Meram Caddesi'nde bulunan parkurda takım elbiseyle koşan bir kişi dikkat çekti.

TAKIM ELBİSESİYLE KOŞTU
Yağışlı havaya rağmen yoğun katılımla gerçekleştirilen maratonda, sporcular belirlenen parkurda dereceye girmek için mücadele etti. Kimi sporcular profesyonel koşu ekipmanlarıyla parkurda yer alırken, takım elbiseyle koşan bir kişinin görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü.

Görüntülerde takım elbiseli kişinin koşucular arasında ilerlediği görülürken, vatandaşlar ve sosyal medya kullanıcıları duruma esprili yorumlar yaptı. Bazı kullanıcılar, “Düğünden mi kaçtı?”, “Toplantıya yetişirken parkura girmiş olabilir” şeklinde yorumlarda bulundu.
Kentte spor heyecanı oluşturan 5. Uluslararası Konya Yarı Maratonu, bu yıl da farklı ülkelerden ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen binlerce sporcuyu Konya’da buluşturdu.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Çatlak profesör vardı onu hatırladım
Yorum Yap
Sokakta bulduğu tablo ünlü ressamın eseri çıktı
Katil İsrail'in 2 Mart'tan bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 4 bin 298'e ulaştı
Soykırımcı İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda can kaybı 73 bin 74'e çıktı
Konya’da ekmek fiyatına belediye müdahalesi
Borsa günü yükselişle tamamladı
Kazan Isı Mekanik ve Tesis Malzemeleri Konya’da hizmete açıldı
Konya’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: Kaza anı kamerada
Var Mısın Yok Musun’da 850 bin TL’lik teklifi reddetti: Kutusunu açınca şoke oldu
AK Parti, öğrenci affını içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığına sundu
Tartıştığı kuryeyi silahla yaralayıp kaçan şüpheli tutuklandı
DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, hantavirüs salgınının sona erdiğini bildirdi
Bakan Çiftçi: Zirve kapsamında 56 bin 288 personel görev yapacak