Son Dakika Haberler

Karatay’ın trampolin cimnastik takımı, kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda 1. oldu

Eklenme Tarihi: 10.04.2023 - 13:51 , Son Güncellenme: 10.04.2023- 13:52

Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen Trampolin Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda takım olarak birinci oldu. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, şampiyonada elde edilen başarı dolayısıyla Cimnastik Takımı'nı tebrik etti.

Karatay’ın trampolin cimnastik takımı, kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda 1. oldu
Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı, katıldığı tüm şampiyona, turnuva ve organizasyonlardan alnının akıyla çıkmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda Trampolin Cimnastik Takımı, Samsun’da gerçekleştirilen Trampolin Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda da önemli başarılar elde etti. 

Türkiye genelinden 10 takımdan 120 sporcunun katılımıyla Samsun Canik Atatürk Spor Salonu’nda yapılan ve iki gün süren mücadeleler sonucunda Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı, şampiyonada takım olarak Türkiye 1’ncisi olmayı başardı. Finallerde ayrıca Abdullah Mehmet Tükel de mücadelesiyle Türkiye 2’ncisi olarak gümüş madalya kazandı. 

BAŞKAN HASAN KILCA'DAN BAŞARILI SPORCULARA TEBRİK
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Samsun’da düzenlenen Trampolin Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda elde edilen başarı dolayısıyla Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı’nı tebrik etti. 

Karatay’ın sporda da adından söz ettirmeye başladığına vurgu yapan Başkan Hasan Kılca, Karataylı gençlerin en güzel şekilde yetişmesi, sporcu ve sağlıklı bir nesil olmaları için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam ettiklerini söyledi. Hasan Kılca, Samsun’daki şampiyonada takım halinde birincilik elde eden sporcuları, antrenörlerini ve kulüp yöneticilerini tebrik etti. 

Kaynak: