Karatay Belediyespor başarılarıyla Konya ve Türkiye'nin gururu oldu

Eklenme Tarihi: 11.06.2023 - 12:22 , Son Güncellenme: 11.06.2023- 12:50

Karatay Belediyesi Spor Kulübü sporcuları; katıldıkları şampiyona, turnuva ve organizasyonlardaki başarılarıyla Konya ve Türkiye’nin gururu olmayı sürdürüyor. Almanya’da düzenlenen “ISSF Tüm Dallar Dünya Kupası”nda Karatay Belediyespor Atıcılık Takımı Sporcusu Ahmet Baran dünya 6’ncısı olurken; kulübün diğer birçok dalında da önemli dereceler elde edildi.

Karatay Belediyespor başarılarıyla Konya ve Türkiye’nin gururu oldu
2019’da Karatay Belediyesi tarafından yeniden canlandırılan Karatay Belediyesi Spor Kulübü, 4 yıldır birçok branşta önemli başarılar elde etmeye devam diyor.
KARATAY’IN GURURU AHMET BARAN DÜNYA 6’NCISI OLDU
Almanya’nın Suhl kentinde yapılan “ISSF Tüm Dallar Dünya Kupası”nda Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı’nın başarılı milli sporcusu Ahmet Baran, 119 puanla finale kaldı. Milli gururumuz Ahmet Baran, bir hayli çekişmeli geçen finaller sonunda dünya 6’ncısı oldu. Genç yaşına rağmen ülkemizi ve kulübümüzü temsil eden sporcu, dünya arenasında adından da söz ettirmeyi başardı. 
 
Bu arada Konya’da yapılan Atıcılık Skeet Türkiye Şampiyonası’nda da yine Karatay Belediyespor Kulübü sporcuları, birçok kategoride kürsüde yer aldılar. Milli Sporcu Nur Banu Balkancı Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonu, Muhittin Can Önür Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonu, Ahmet Mermer Yıldız Erkekler Türkiye 2’ncisi, Salih Hafız Büyük Erkekler Türkiye 3’ncüsü olurken; Fatih Baran, Salih Hafız ve Salih Oday’dan oluşan Büyük Erkekler Takımı ise takım olarak Türkiye 3’ncüsü oldu. 
 
KICK BOKS’TA BRONZ MADALYA GELDİ
Yozgat’ta 3-6 Haziran tarihleri arasında düzenlenen “Okul Sporları Gençler Kick Boks Türkiye Birinciliği” yarışmalarında DA Karatay Belediye Spor Kulübü adından söz ettirdi. Kulüp sporcusu İrem Pınar, 50 kilogram sınıfında Genç Bayan Puan Dövüşü Kategorisi’ndeki mücadelesiyle Türkiye 3’ncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
KARATAY’DAN FUTBOL VE BASKETBOLDA DA ÖNEMLİ DERECELER 
Konya Amatör Küme 2022-2023 Futbol Sezonu 100’ncü Yıl U17 Ligi Konya İl Finalleri de gerçekleştirildi ve yapılan çekişmeli karşılaşmalar sonucunda Karatay Belediyespor U17 Futbol Takımı, grubunu 1’nci sırada tamamlamayı başardı. 3’erli iki grupta 6 takımın mücadele ettiği maçlar sonunda A Grubu’nda bulunan Karatay Belediyespor, bu başarısıyla Konya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı.
Yine Karatay Belediyesi tarafından 2019’dan bu yana gerçekleştirilen Karatay Yaz Spor Okulları’nda yetenekleri keşfedilip Karatay Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı’na kazandırılan sporculardan oluşturulan U10 Kız Basketbol Takımı peş peşe aldığı başarılı sonuçlar sonucunda Konya 2’ncisi oldu.(Harun Susal)

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”