Son Dakika Haberler

Karadeniz’de puan avı

Eklenme Tarihi: 03.09.2022 - 18:21 , Son Güncellenme: 03.09.2022- 23:55

Konyaspor, Süper Lig’in 5. haftasında Giresunspor’a konuk olacak. Ligde çıktığı son 2 maçından galip ayrılan yeşil-beyazlılar, Giresun ekibi karşısında da kazanarak galibiyet serisi oluşturmak istiyor. Bu akşam Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 21.45’te başlayacak. Mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek

Karadeniz’de puan avı
Konyaspor, Süper Lig’in 5. haftasında sezonun ilk Karadeniz deplasmanına çıkacak. Kendisi gibi yeşil-beyazlı renklere sahip olan Giresunspor ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar, karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkacak.
Süper Lig’e çıktığı son 2 maçında İstanbulspor ve Fenerbahçe karşısında galip gelen Anadolu Kartalı, Giresun deplasmanında da kazanarak galibiyet serisi oluşturmak istiyor. Bu akşam Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak zorlu karşılaşma, saat 21.45’te başlayacak.

Düdük Zorbay Küçük’te

Giresunspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Adana bölgesi hakemlerinden Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Ali Tuna üstlenecek. Ozan Ergün ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Konyaspor’da 4 eksik

Konyaspor, zorlu Giresunspor deplasmanında 4 oyuncusundan faydalanamayacak. Yeşil-beyazlı takımda Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören stoper Adil Demirbağ, kart cezası nedeniyle Giresunspor’a karşı forma giyemeyecek.
Öte yandan kanat oyuncusu Konrad Michalak ve Amilton’un yanı sıra, orta saha oyuncusu Oğulcan Ülgün de bu maçta görev alamayacak. Öte yandan Giresunspor’da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

Giresunspor muhtemel 11’i

Teknik direktör Hakan Keleş ile birlikte 4-2-3-1 sistemini benimseyen Giresunspor’un, Konyaspor’a karşı da bu sistemle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Onurcan Piri, sağ bekte Hayrullah Bilazer, stoper tandeminde ise Ramon Arias ve Alexis Perez sol bekte ise bir dönem Konyaspor’da da forma giyen Alper Uludağ’ın görev alması bekleniyor. İkili orta sahada Robert Andrés Mejía Navarrete ve Murat Cem Akpınar’ın forma giymesi bekleniyor. Sağ kanatta Serginho, sol kanatta Borja Sainz Eguskiza, forvet arkasında Vukan Savicevic ve forvette ise yine Konyaspor’un eski golcüsü Rijad Bajic’in forma giymesi öngörülüyor.

Konyaspor muhtemel 11’i

Teknik direktör İlhan Palut ile birlikte 4-2-3-1 sisteminde sahaya dizilen Konyaspor’da, kaleyi tecrübeli eldiven İbrahim Sehic’in koruması bekleniyor. Sağ bekte Ahmet Oğuz, stoper tandeminde Uğurcan Yazğılı ve Francisco Calvo, sol bekte ise Guilherme Sitya. Önlerinde yer alan ikili orta sahada ise Soner Dikmen ve Amir Hadziahmetovic’in forma giymesi öngörülüyor. Sağ kanatta Robert Muric, 10 numara bölgesinde Amar Rahmanovic, sol kanatta Zymer Bytyqi ve forvette ise Muhammet Demir bekleniyor.

Giresunspor ile 3. randevu

Konyaspor ile Giresunspor, Süper Lig nezdinde birbirleriyle 3. randevularına çıkacak. Geride kalan sezon ilk kez Süper Lig’de karşı karşıya gelen iki takım, Giresun’da oynanan ilk maçtan golsüz beraberlikle ayrılırken, ligin ikinci devresinde Konya’da oynanan maçı ise Anadolu Kartalı 1-0’lık skorla kazanmıştı. Öte yandan Konyaspor, geçtiğimiz sezon Giresun ekibinin gol atamadığı 2 takımdan birisi olmuştu.
 
Anadolu Kartalı Zorbay Küçük ile kazanamıyor

Konyaspor, Giresunspor maçının hakemi olan Zorbay Küçük’ün yönettiği maçlarda galip gelemedi. Bu akşam oynanacak maçla birlikte Zorbay Küçük ile 4. maçına çıkacak Anadolu Kartalı, arda kalan süreçte çıktığı 3 maçta hiç galip gelemedi.
Yeşil-beyazlılar bahse konu süreçte 1 maçtan beraberlikle ayrılırken, 2 maçta ise rakiplerine mağlup oldu. Konyaspor 3 maçlık serüvende Zorbay Küçük’ün elinden 4 kez sarı, 1 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Giresunspor, Küçük ile 5. maçında

Konyaspor’un rakibi olan Giresunspor ise, daha önce Zorbay Küçük nezaretinde 4 maça çıktı. Karadeniz temsilcisi bahse konu süreçte1 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Giresun ekibi Küçük’ün elinden 10 kez sarı, 1 kez de kırmızı kart gördü.

Konyaspor, rekor için sahada

Süper Lig'de çıktığı ilk 4 maçta kalesini gole kapayan Konyaspor, kendi rekorunu egale etmişti. Anadolu Kartalı bu akşam oynanacak Giresunspor maçında bu rekorunu kırmak istiyor.
En son Mart ve Nisan 2018  tarihlerinde 4 maçta kalesini gole kapatan Anadolu Kartalı, Giresunspor karşısında da gol yememesi durumunda kendi rekorunu kırarak en fazla gol yememe rekoruna ulaşacak.

Sehic göz dolduruyor

Konyaspor’un tecrübeli eldiveni İbrahim Sehic, ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor. Bu sezon Süper Lig’in ilk 4 haftalık periyodunda kalesini gole kapayan Boşnak eldiven, bu sezon nezdinde kalesine gönderilen 17 şutun 16'sını kurtardı.

Haber: Hasan YILDIRIM - Mustafa DURMUŞ


 
 
 

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 2
  • 2
  • 1
  • 3
  • 0
  • 1
  • 3
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • HA
    Hasan Ali
    2 yıl önce

    Zorbay küçük denen hakem bozuntusu türk hakemlerinin yüz karasi

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (2)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”