Son Dakika Haberler

İlhan Palut, 26 oyuncusunu gördü

Eklenme Tarihi: 11.07.2022 - 11:59

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 27 Haziran ile 7 Temmuz arasında gerçekleştirilen Erzurum kampında oyuncularını daha iyi görme fırsatı yakaladı.

İlhan Palut, 26 oyuncusunu gördü
Yeşil-beyazlıların başarılı teknik adamı, TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Rizespor ile oynanan hazırlık maçlarında, 26 oyuncusuna görev verdi. Bu futbolculardan 21’i her iki maçta da görev alırken, 5 oyuncu ise sadece 1 müsabakada forma giydi.

21 FUTBOLCU 2 MAÇTA DA FORMA GİYDİ
Konyaspor’da 21 futbolcu, her iki hazırlık maçında da forma giydi. Anadolu Kartalı’nda kaleciler İbrahim Sehic ve Erhan Erentürk’ün yanı sıra, savunma hattında Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Adem Eren Kabak, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş ve Guilherme Sitya süre aldı. Orta sahada Domagoj Pavicic, Oğulcan Ülgün, Bruno Paz, Amir Hadziahmedovic, Soner Dikmen ve Amar Rahmanovic görev alırken, kanatta Amilton, Robert Muric, Endri Çekiçi, Zymer Bytyqi ve Konrad Michalak, forvette ise Sokol Cikalleshi forma giydi.

5 OYUNCU 1 MAÇTA FORMA GİYDİ
Konyaspor’da 5 oyuncu da 1 maçta forma şansı buldu. Yeşil-beyazlılarda genç kaleciler Deniz Ertaş ve Mehmet Erdoğan’ın yanı sıra, savunmada Yasir Subaşı, orta sahada ise Çağdaş Şendur bu alanda yer edinen isimler oldu. (Hasan Yıldırım)

Kaynak: