DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Spor

Halkbank, namağlup liderliğini derbide sürdürmek istiyor

Eklenme: 12.11.2021 - 11:06

Başkent temsilcisinin Kübalı voleybolcusu Hernandez: "Rakibimize saygı duyuyoruz ama liderliği bırakmak gibi bir niyetimiz yok" Halkbank'ın voleybolcusu Yiğit Gülmezoğlu: "Başkent derbisi adı altında ortaya oldukça keyifli bir voleybol maçı çıkacağına eminim. Tek istediğimiz iyi oynayarak kazanmak"

Reklam alanı

ANKARA (AA) - Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 8. haftasında 14 Kasım Pazar günü Ziraat Bankart'la karşılaşacak Halkbank, namağlup liderliğini derbide sürdürmeyi hedefliyor.


Başkent temsilcisinin oyuncuları Fernando Hernandez ve Yiğit Gülmezoğlu, derbi öncesi açıklamalarda bulundu.


Kübalı oyuncu Hernandez, sahada önemli bir rekabetin olacağını belirterek, "Ankara'da şampiyonluk adayı iki takımın mücadelesi olacak. Puan sıralamasında peş peşe sıralanıyoruz. Bence yüksek kalitede bir oyun olacak, az hata yapan takım gülecek. Biz kendimize inanıyoruz. Takımıma çok güveniyorum. Rakibimize saygı duyuyoruz ama liderliği bırakmak gibi bir niyetimiz yok." ifadelerini kullandı.


Yiğit Gülmezoğlu ise ligin başından bu yana yükselen bir grafiklerinin olduğunu anlatarak, "Başkent derbisi adı altında ortaya oldukça keyifli bir voleybol maçı çıkacağına eminim. Tek istediğimiz iyi oynayarak kazanmak. Bu arzumuzu da oyuna yansıtacağımıza inancım tam. Taraftarımızın desteği de takıma pozitif motivasyon sağlayacağından, camiamızı salona bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Halkbank, ligde 7 maçını da kazanarak 19 puanla lider durumda bulunuyor. Ziraat Bankkart ise 6 galibiyet ve 18 puanla 2. sırada yer alıyor.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap