Son Dakika Haberler

Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

Eklenme Tarihi: 18.09.2021 - 00:50

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz: "Bireysel hatalardan gol yediğimiz için mağlup olduk. Bu bizi tabii üzüyor. Kötü oynamış olsanız özellikle içerde isteğiniz, tutkunuz olmasaydı o zaman bu kadar üzülmezdik" Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: "Kazanacağımız daha çok şey var. Çalışacağımız daha çok şeyler var"

MALATYA (AA) - Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Süper Lig'in 5. haftasında Fatih Karagümrük'e 4-3 yenildikleri maçla ilgili, "Bireysel hatalardan gol yediğimiz için mağlup olduk. Bu bizi tabii üzüyor. Kötü oynamış olsanız özellikle içerde isteğiniz, tutkunuz olmasaydı o zaman bu kadar üzülmezdik." dedi.


Buz, Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakaya çok istekli coşkulu başlamak istediklerini ve bunu da yaptıklarını dile getirerek, şöyle devam etti:


"Burada baktığımız zaman gerçekten güzel de goller attık, varyasyonlu goller attık, tesadüfi, çaptı, girdi falan değil, iyi başladık. 3,2'de adam adama olmak gerekiyordu. Golü yedik, 3-2 içeri girdik. Tabii ki devam etmek istedik. Gol pozisyonları geleceğini de düşünüyorduk. Bizim açımızdan rakip iyi pas yapan iyi bir takım biz de burada pozisyonları geçiş oyunlarındaki pozisyonları yakalayarak golü attıktan sonra daha iyi durmamız gerektiğini söylemiştim. Nitekim pozisyon geldi, Adem'in bir pozisyonu var. Ofsayt, penaltı pozisyonu orada öne geçmiş olsaydık yine farklı olacaktı ancak maçı kırma anı dakika 61'de penaltı pozisyonu. Penaltı pozisyonundan sonra tabi kolay değildi, 3-2. Çünkü çok erkendi 61. dakikada."


Oyuncularının mücadele ettiğini ancak yediklerin kendilerine yakışmayan goller olduğunu ifade eden Buz, "Bugün savunma anlamında farklı bir dizilişle oynadık, bireysel hatalardan gol yediğimiz için mağlup olduk. Bu bizi tabii üzüyor. Kötü oynamış olsanız özellikle içerde isteğiniz, tutkunuz olmasaydı o zaman bu kadar üzülmezdik. Senaryonun 61. dakikadan sonra değiştiğini, kırmızı karttan sonra tamamen Karagümrük lehine geçtiğini söyleyebiliriz. O yüzden üzgünüz. Ancak bu müsabakadan yine dersler çıkarmamız gerekiyor. Bireysel hataları ortadan kaldırmamız gerekiyor ve salı günü içerde oynayacağımız Sivas müsabakasına hazırlanmamız gerekiyor." diye konuştu.


Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel ise futbolcularını kutlayarak, "Oyunun ilk 10 dakikasında bana göre 2-0 öne geçmemiz lazımken 17. dakikada bir pozisyonda gol yedik. Akabinde orta sahamızın yaptığı bir hatada 2. golü yedik ama buna rağmen oyundan düşmedik. Kendimizi toparlamaya çalıştık. 2-1'i bulduk. Arkadan 3-1 oldu, 3-2, ikinci yarıya böyle başladık. Ama biz böyle galibiyet istemiyoruz. Biz oyunu oyun gibi oynayıp üzerine koyarak, seyircilere daha güzel oyun sergilemek istiyoruz. Kazanacağımız daha çok şey var. Çalışacağımız daha çok şeyler var. Her hafta üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz." dedi.



Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”