Son Dakika Haberler

Yaz Spor Okulları'nda Taekwondo ve Yüzme tam gaz!

Eklenme Tarihi: 15.07.2016 - 13:53

Yaz Spor Okulları’nda Taekwondo ve Yüzme tam gaz!
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okullarında Taekwondo ve Yüzme çalışmaları hızla sürüyor.
 
Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği özellikle İlköğretim çağında ki çocukların tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını, uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için mükemmel bir imkân olan spor okulları, aynı anda binlerce çocuğa ve gence spor yapma imkânı sağlıyor.

5-18 yaş arası çocuk ve gençlerin ücretsiz olarak faydalandığı ve kayıtların hala devam ettiği Toplam 23 branşta şu an için 5766 çocuk ve genç faydalanırken bu sayının dönem sonuna kadar 10 binin üzerine çıkması bekleniyor.
 
Atatürk Stadyumu içerisinde yer alan Kayhan Aytar Taekwondo Salonunda, Pazartesi-Perşembe, Salı-Cuma ve Çarşamba-Cumartesi günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere 3 seansta çalışmaların sürdürüldüğü Taekwondoda şu an için 527 sporcu antrenman yapıyor. Membran Sistemli Tam Olimpik Yüzme Havuzumuzda ise çalışmalar ise Salı-Perşembe, Çarşamba-Cuma ve Cumartesi-Pazar günleri 1’er saatlik seanslarla 75 liralık aylık ücretle gerçekleştiriliyor. Havuzda şu an için 650’nin üzerinde çocuk yüzme kursu alıyor.

Kaynak: