Son Dakika Haberler

Türkiye Şampiyonu olan Taşkent sporlu halterciler, Altın ile ödüllendirildi.

Eklenme Tarihi: 03.12.2018 - 12:42

Türkiye Şampiyonu olan Taşkent sporlu halterciler, Altın ile ödüllendirildi.
 
Ankara’da yapılan Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonasında kilolarında rakiplerini geride bırakarak Türkiye birinciliğine ismini yazdıran Taşkent sporlu halterciler Kadir Akın ve Ali Oflaz, Taşkent spor kulübünde düzenlenen bir tören ile altınla ödüllendirildiler.
Halter Federasyon Başkanlığının 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve yılın son şampiyonası olan Türkiye Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonası 28 Kasım- 2 Aralık 2018 tarihleri arasında Ankara Atatürk spor salonunda gerçekleştirildi. Şampiyonda 350 sporcu mücadele ederken, Taşkent spor halter takımı Yıldızlar U-15’de 3 sporcu, U-17’de ise 6 sporcu olmak üzere şampiyona da 9 sporcu ile mücadele etti.
Müsabakalar sonunda rakipleri geride bırakan + 102 kilo U-15’de Ali Oflaz, +102 kilo u-17’de ise Kadir Akın tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye birinciliğine isimlerini yazdırdı.
Taşkent spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Eşgin, Ankara’da yapılan Türkiye Yıldızlar Halter Şampiyonasında Türkiye birincisi olan Ali Oflaz ve Kadir Akın’a kulüp binasında düzenledikleri bir törenle, başarılarını altın ile ödüllendirdiler.
Taşkent spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı “ Her şeyden önce gençlerimize kulübümüz çatısı altında spor yaptırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özelliklede bu sporcularımızın Türkiye dereceleri yapmaları bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Son olarak Yıldızlar Halter Türkiye şampiyonasında iki sporcumuzun Türkiye birinci olması Taşkent spor camiasına sevince bozmuştur. Bu başarıya imza atan antrenörümüz Burak Eroğlu ve sporcuları Kadir Akın ile Ali Oflaz’ı başarılarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Taşkent spor’da her başarı her zaman ödüllendiriliyor. Bu sporcularımızı başarılarından dolayı altın ile ödüllendirdik” dedi.

Kaynak: