Son Dakika Haberler

Türkiye Kupası'nda Trabzonspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor eşleşmesi

Eklenme Tarihi: 24.01.2020 - 16:58

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş: "Tarihimizde ilk defa Türkiye Kupası'nda yarı final oynama şansını yakaladık. Yarı finale kalmayı çok istiyoruz" "Özellikle İstanbul takımları, Erzurum'a geldiği zaman, Erzurum'un soğuğu çok fazla gündeme taşınıyor. Biz Erzurumlular bundan çok ciddi rahatsızız, üzülüyoruz"

İSTANBUL (AA) - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Trabzonspor ile zorlu maçlar oynayacaklarını ve tarihlerinde ilk kez yarı finale çıkmak istediklerini söyledi.


TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekiminden sonra açıklamalarda bulunan Üneş, "Yaklaşık 160 takımla başlayan bu turnuvada son 8'e kalmak tabii ki çok kıymetli. Rakibimiz bu turda Trabzonspor. Hem bölgede komşumuz hem de çok iyi ilişkilerimiz olan bir camia. İnşallah Trabzonspor'un başta başkanını, camiasını şehrimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Karşılıklı fair play çerçevesinde, futbolun güzelliklerinin ön planda olacağı 2 maç oynayacağımızı umuyoruz. Tarihimizde ilk defa bu turnuvada yarı final oynama şansını yakaladık. Tabii ki yarı finale kalmayı çok istiyoruz. O gücümüz var. Hem ligde hem de kupada oynadığımız futbolla bütün futbolseverlere bunu gösterdik. Umarım Trabzonspor'u da eler yolumuza devam ederiz." ifadelerini kullandı.


Üneş, oynadıkları maçlardan sonra rakip takım yetkililerinin yaptığı, "Erzurum'da hava koşulları futbola müsait değil. Futbolcu sağlığı için tehlikeli" sözlerine de tepki göstererek, şöyle konuştu:


"Özellikle İstanbul takımları, Erzurum'a geldiği zaman, Erzurum'un soğuğu çok fazla gündeme taşınıyor. Biz Erzurumlular bundan çok ciddi rahatsızız, üzülüyoruz. Erzurum'un hava koşulları, bu mevsimde Sivas'la eş değer. Sivasspor çok ciddi başarılara imza atıyor, yanlış anlaşılmasın. Süper Lig'e ilk çıktıklarında aynı şeyler onlar için de yazılıp çizilmişti. Şimdi Süper Lig'de devamlılığı yakaladılar, bunlar unutulup gitti. Avrupa'da ülkemizi temsil eden takımlarımız, çok daha zor şartlarda, soğuk iklimde Rusya'da, Ukrayna'da gidip top oynuyor. Hiç bu soğuk gündeme gelmiyor. Veya 'futbolcu sağlığını tehdit ediyor' denmiyor. Bugüne kadar hiçbir maçımızda soğuktan dolayı bir sakatlık olmadı. Sezon başı yaza denk geliyor. Sıcak, futbolcu sağlığını daha çok tehdit ediyor. Ağustos ayında Adana'da, İzmir'de, Antalya'da... Bunlar fazla konuşulmuyor. Geçen sene Süper Lig'de neler yaptığımızı da herkes biliyor. Nasıl düştüğümüz de ortada, o da ayrı bir konu. Soğuktan ziyade, futbola kattığımız güzelliklerle gündemde olmak istiyoruz. Erzurumlular olarak bu konuda çok üzüldüğümüzü belirtmek istiyorum."



Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”