Son Dakika Haberler

Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası sona erdi

Eklenme Tarihi: 30.12.2017 - 15:23

Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası sona erdi
Bu yıl Rize’de “Çaykur” sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Grekoromen Güreş Şampiyonası bugün yapılan finallerle sona erdi.
Kulüpler bazında 205 puanla İstanbul Büyükşehir Belediyesi birinci olurken, Ankara ASKİ 170 puanla 2.’liği elde etti.. 98 puanla Rize Çaykur Spor ise üçüncü sırada yer aldı. 81 puan toplayan Kayseri Şekerspor ise şampiyonayı 4. sırada tamamladı.
Diğer yandan milli hakemlerimizden Sadettin Yücel jübile yaptı. 130 kilo finalini yöneten Sadettin Yücel daha sonra bantlarını ve düdüğünü kendisi gibi hakem olan oğlu Mehmet Gürhan Yücel’e devretti. Federasyon Başkanı Musa Aydın’da bu zamana kadar ki emeklerinden dolayı Sadettin Yücel’e teşekkür ederek plaket verdi.
Aydın: "Bizim başarımızı yükseltmemiz için sıklet rekabetini artırmamız lazım"
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Türkiye Grekoromen güreş şampiyonasının son derece başarılı geçtiğini belirterek, “Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası’na göre katılımın az olmasına rağmen kalite oldukça yüksekti. Özellikle milli takımdaki sporcularımız Rıza Kayaalp dışında yenildiler. Bu da büyük bir rekabetin oluşmasını sağladı. Bizim başarımızı artırmamız için sıklet rekabetini artırmamız lazım. Burada şunu net bir şekilde gördük ki Greko Romen’de sıklet rekabeti oluştu. Her sıklette en az 2-3 tane alternatif isimler var. Bundan dolayı çok mutlu olduk. Bu rekabet bizlere uluslararası alanlara büyük başarılar kazandıracak. Sıklette rekabet olacak ki başarı gelecek. Geçmişe baktığımızda da bunu görüyoruz. Rekabet olan her sıklette başarılı olduk. Biz bu şampiyonada en büyük hedeflerimizden biri olan sıklet rekabetini sağlamış olduk. Son derece güzel bir şampiyonayı geride bıraktık. Bu şampiyonaya sponsor olan Çaykur’a ve bizleri burada son derece misafirperver bir şekilde ağırlayan Rizeli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şampiyonaya katılan sporcu, antrenör ve hakemlerimize de teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Türkiye şampiyonasını bizaat gelerek burada takip eden Gençik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Osman Aşkın’a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu
Son gün maçlarının ardından kilolarında Türkiye şampiyonu olan sporcular şunlar:

55 Kilo (KSE) Ekrem Öztürk
60 Kilo (İBB) Ahmet Uygar
63 Kilo (İBB) Abdurrahman Altan
67 Kilo (ASK) Enes Başar
72 Kilo(İBB) Cengiz Arslan
77 Kilo (İBB) Serkan Akkoyun
82 Kilo(ASK) Emrah Kuş
87 Kilo (RCA) Salih Aydın
97 Kilo (İBB) Cenk İldem
130 Kilo (ASK) Rıza Kayaalp

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”