Selçuklu Basketbol Takımı, Konyaspor'a devredildi

Eklenme Tarihi: 27.02.2019 - 10:52

Atiker Konyaspor'un Başkanı Hilmi Kulluk, Selçuklu Basketbol Takımının Konyaspor'a devredildiğini bildirdi.

Selçuklu Basketbol Takımı, Konyaspor’a devredildi
Atiker Konyaspor'un Başkanı Hilmi Kulluk, Selçuklu Basketbol Takımının kulübe devri hakkında  açıklama yaptı.

Kulluk şunları aktardı:

"Bilindiği üzere bir süreden beri Erkekler Basketbol 1. Liginde şehrimizi temsil eden Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımımızı bünyemize katabilmek için konunun muhataplarıyla yoğun bir görüşme ve çalışma sürecini geride bıraktık.  

Selçuklu Basket’in kulübümüze devri dün itibariyle resmi olarak gerçekleşmiş bulunmaktadır. Bu gelişmeler neticesinde başkan yardımcılarımızdan Abbas Kılıç, Asbaşkanlarımızdan Mustafa Aydınalp ile yönetim kurulu üyelerimizden Uğur Öncan, teknik heyetimiz ve basketbolcularımızla bir araya geldi ve yeni sözleşmeler imzalandı. 

Bugün geldiğimiz noktada mevcut durum göz önüne alındığında sorumluluktan kaçmamız mümkün değildi. Çok değerli yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız durum değerlendirmesi neticesinde elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Bu yola çıkarken amacımız kulübümüzü bütün branşlarda marka haline getirmek ve ülke sporunda lokomotif kulüplerin içinde yer almasını sağlamaktı. Bu bağlamda basketbol takımımızı da ilk planda bir üst seviyeye çıkarabilmek için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstereceğiz. Bu konuda şehrimize ve taraftarımıza güvenimiz sonsuz. Birçok zorluğa birlikte göğüs gerdik, inşallah kulübümüzü layık olduğu seviyeye yine güç birliği yaparak, beraber taşıyacağız.

Bu bağlamda özellikle bu Pazar bizleri iki önemli karşılaşma bekliyor. Önce Süper Lig’de saat 13.30’da Göztepe ile daha sonra saat 17.00’de Ormanspor ile takımlarımız puan mücadelesine çıkacaklar. Taraftarlarımızdan hem futbol hem de basketbol takımlarımızı bu kritik süreçte yalnız bırakmamaları istirham ediyorum. İnşallah Göztepe’yi evimizde mağlup ederek hedeflerimizi bir adım daha yaklaşırken, Konyaspor basketbol takımımızı da büyük bir coşkuyla destekleyerek yeşil beyazlı formayla ilk maçlarında ilk galibiyetlerini alabilmelerine yardımcı olabilmek için Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda olacağız. 

Son olarak; Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a büyük katkıları, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya destekleri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bize emanet edilen bu bayrağı en üst noktaya taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: