Selçuklu Basketbol, Cengiz Karadağ'a emanet

Eklenme Tarihi: 08.08.2018 - 13:41

Selçuklu Basketbol,  Cengiz Karadağ’a emanet

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Basketbol Takımı, daha önce anlaşmaya vardığı Cengiz Karadağ ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda gerçekleşen imza törenine, Selçuklu Basketbol Kulübü Başkanı A.Ziya Yalçınkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Polat ve Başantrenör Cengiz Karadağ katıldı.

YALÇINKAYA: HEM TAKIMIMIZ HEM DE HOCAMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Selçuklu Basketbol Kulübü Başkanı A.Ziya Yalçınkaya, Konya’nın yakından tanıdığı bir isim olan Cengiz Karadağ ile anlaşmaktan duyduklarını memnuniyeti dile getirdi. Yalçınkaya, “Selçuklu Basketbol Takımımız Başantrenörlük görevi için Konya’yı yakından tanıyan Cengiz Karadağ hocamızı tercih ettik. Öncelikle hem basketbol takımımıza hem de hocamıza hayırlı olmasını diliyorum. Başantrenörümüz, teknik ekip, oyuncu grubumuz ve taraftarlarımızın desteğiyle, Konya’yı basketbolda en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

CENGİZ KARADAĞ: KONYA’YA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM

Selçuklu Basketbol Takımı Başantrenörü Cengiz Karadağ, Konya’ya tekrar geri döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti. Düzenlenen imza töreninde konuşan Karadağ, “Öncelikle Kulüp Başkanımız A.Ziya Yalçınkaya’ya, Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Polat’a ve Kulüp Yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Konya yakışan, basketbol liglerine yakışan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Ana oyuncu grubumuzdan, Sertay Gürsu, Cihan Amasyalı, Alper Saruhan, Bora Hun Paçun, Murat Kozan ve Mert Celep ile anlaşmaya vardık. Takımımızda eksik olan bölgelere genç oyuncularla takviye yapmayı planlıyoruz. Yabancı oyuncu konusunda şartlarımızın el verdiği ölçüde en iyi oyuncuları bulmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

CENGİZ KARADAĞ KİMDİR?

23.06.1970 Erzurum doğumlu olan Karadağ, 1987’de başladığı Tofaş’ta altyapıda görev yaparken, 1994-1998 yılları arasında Bursa ekibinde yardımcı antrenörlük yaptı. 1995 ve 1996 yılları arasında Genç Milli Takım için çalıştı. 1998-1999 yıllarında Kombassan Konyaspor’da başantrenör olurken, 1999-2000 yıllarında Oyak Renault takımında yardımcısı coach olarak görev aldı. Daha sonra Darüşşafaka (2003-04), Tekel (2004-05), Gaziantepspor (2005-06), Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (2006-07), Galatasaray Cafe Crown (2009-10) takımlarında asistan coach olarak ter akıttı. Torku Selçuk Üniversitesi'nde 2013-2014 sezonunda Süper Lig'de çalışan Karadağ, Bolu Sportif, Best Balıkesir, Yeşil Giresunspor, Adanaspor, Akçakoca Poyrazspor, Düzce ve Yalova Grup Belediyespor takımlarını da çalıştırdı.

1-035.jpg
2-047.jpg
dkeqoomx0aa2dhm.jpg


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”