Son Dakika Haberler

Samsunspor-Adana Demirspor maçının ardından

Eklenme Tarihi: 06.03.2021 - 23:38

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: "Bu mağlubiyet bize belki 3 puan kaybettirdi ama 3 puandan çok daha fazlasını, şampiyonluğu ve Süper Lig'i kazandıracak değerler de üretecektir" Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: "Bizim için yeniden başlama, ligi yeniden başlatma maçıydı"

SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig'in 25. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olan Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yenilgiden dersler çıkararak Süper Lig hedefine ulaşacaklarına inandığını söyledi.


Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kaybettikleri için üzgün olduklarını aktardı.


Süper Lig yolunda önemli bir rakiple karşılaştıklarını dile getiren Sağlam. "Alt grupla farkı açabileceğimiz bir karşılaşma oynadık. İstemediğimiz bir sonuç oldu. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum. Gerçekten iyi mücadele ettiler ve kazanmayı hak ettiler. Maalesef istediklerimizi yapamadık. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Birisi bu mağlubiyet için suçlu ya da sorumlu bulmak istiyorsa oradaki tek sorumlu benim. Dolayısıyla bu takımı bu mağlubiyetin olumsuz etkilerinden bir an evvel arındırıp önümüzdeki hafta oynayacağımız Altınordu maçında alınacak galibiyet için hazırlayacak olan insan da benim." ifadelerini kullandı.


Futbol hayatı boyunca bu gibi maçlar oynadıklarını ve mağlubiyetler aldıklarını anlatan Sağlam, "Hedefe odaklanmış insanlar, bu gibi durumlarda iyi bir analiz ve sonrasında bundan sonraki süreç için kendimizi öne çıkaracak daha avantajlı duruma geçirebilecek değerleri üretebilirler. Biz bunu yapacağız inşallah. Bu mağlubiyet bize belki 3 puan kaybettirdi ama 3 puandan çok daha fazlasını, şampiyonluğu ve Süper Lig'i kazandıracak değerler de üretecektir. Bunun adına ben söz verebilirim. Hepimizin hayali olan Süper Lig'e çıkacağız inşallah." şeklinde konuştu.




- Samet Aybaba: "İstediğimiz şeylerin tamamına yakını oldu"




Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise oyuncularını tebrik ederek, şu değerlendirmede bulundu:


"Planlamıştık, alan daraltalım, daralttığımız alandan hızlı çıkış yapalım. Duran toplarla ilgili rakibin etkinliğini ortadan kaldırmak için paylaşımda doğru işler yapalım. İstediğimiz şeylerin tamamına yakını oldu. Ama bunda oyuncularımın gerçekten maçı kazanma isteği çok büyük rol oynadı. Sahanın her yerinde savunma yaptılar. Bir tek hızlı çıkış ve son vuruşlarda sorun yaşadık. Bizim için yeniden başlama, ligi yeniden başlatma maçıydı. Gerçekten de müthiş oldu. Ama biliyorsunuz maçlar hemen gelip geçiyor. Hedefi olan takımların galibiyeti şu anda unutup önündeki maça hazırlanmaları lazım. İstanbulspor ligin iyi oynayan takımlarından biri. Bu maça hazırlanacağız ve hedeflediğimiz yere gelmek istiyoruz."



Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”