Son Dakika Haberler

Milli boksör Tuğrulhan Erdemir, Avrupa Şampiyonası'na altın madalya için hazırlanıyor:

Eklenme Tarihi: 20.05.2022 - 11:03

"Daha önce İstiklal Marşı'nı defalarca okuttum, inşallah bu kez de aynı şekilde güzel maçlar çıkarıp tekrar okutmak istiyorum"

KASTAMONU (AA) - BİLAL KAHYAOĞLU - Kariyerinde iki dünya, birer Avrupa, Akdeniz Oyunları ve Balkan ile 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan milli boksör Tuğrulhan Erdemir, 21-31 Mayıs tarihlerinde Ermenistan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'ndan da altın madalyayla dönmek için hazırlıklarını sürdürüyor.


Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'da bulunan Kadıdağı Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren 23 yaşındaki milli boksör, Avrupa şampiyonalarında 4 kez de ikincilik kürsüsüne çıktı.


Kars'ta ailesinin desteğiyle 14 yıl önce boksa başlayan Tuğrulhan, Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü ikinci sınıfta eğitim görüyor.


Tuğrulhan Erdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir aydır Kastamonu'da teknik taktik performansının yükselmesi için kamp yaptıklarını söyledi.


Kampın çok verimli geçtiğini belirten Tuğrulhan, "Erzurum'daki güç kampının ardından Kastamonu'da teknik ve taktik kampımızı tamamladık. Önümüzde önemli bir turnuva var. İyi hazırlandık, güzel bir hazırlık süreci geçirdik." dedi.


Tuğrulhan, büyükler kategorisinde 2019 yılında Balkan, 2018 yılında Akdeniz Oyunları'nda altın madalyası bulunduğunu anlatarak, gençlerde 2017'de Avrupa şampiyonasında birincilik, gençler ve yıldızlar kategorilerinde de 2016 ve 2015 yıllarında dünya şampiyonluğu elde ettiğine dikkati çekti.


Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra Avrupa şampiyonalarında 4 ikinciliği de bulunduğuna işaret eden Tuğrulhan, "Ermenistan'da milli takım olarak ringe çıkacağız. Ülkemizin bayrağını dalgalandırmak istiyoruz. Daha önce İstiklal Marşı'nı defalarca okuttum, inşallah bu kez de aynı şekilde güzel maçlar çıkarıp tekrar okutmak istiyorum. Psikolojik olarak da çok iyi durumdayız." diye konuştu.




- Sonraki hedef Akdeniz Oyunları


Avrupa Şampiyonası'ndan bir ay sonra Akdeniz Oyunları'nın düzenleneceğini ifade eden Tuğrulhan, "Buradan sonra Akdeniz Oyunları'na hazırlanacağız. Orada da altın madalya getirmek istiyorum. Olimpiyat için bunlar önemli basamaklar." değerlendirmesinde bulundu.


Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya almaları halinde puanlarının arttığına dikkati çeken Tuğrulhan, "Olimpiyata direkt vize alabiliyoruz. 2020 Olimpiyatları'nda istediğim performansı gösteremedim. İnşallah 2024 Olimpiyatları'na vizemi alıp ülkeme altın madalya getirmek istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.





Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”