Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 21.01.2020 - 18:12

GMG Kırklarelispor Kaleci Antrenörü Ali Özçelik: "Artık Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, hangisi gelirse gelsin aynı mücadeleyi göstereceğimize inanıyoruz" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk: "Günün sonunda rakibimizin istediği oldu, 0-0'lık beraberlikle elenmiş olduk"

KIRKLARELİ (AA) - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak adını çeyrek finale yazdıran TFF 2. Lig ekibi GMG Kırklarelispor'un kaleci antrenörü Ali Özçelik, çeyrek finale yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Özçelik, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok iyi hazırlandıkları maçta tur atlamayı başardıklarını ifade etti.


Karşılaşmaya deplasmanda attıkları bir golün avantajıyla başladıklarını anlatan Özçelik, "Neticede Başakşehir'in ilk yarılarda sonuca gittiğini biliyorduk. İlk yarı 0-0 bitince ikinci yarı umutlandık. Futbol adına güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Taraflı, tarafsız tüm kamuoyunun beğenisini ve takdirini aldığımızı düşünüyorum." diye konuştu.


Özçelik, şöyle devam etti:


"Öncelikle çok iyi bir savunma yaptık. Futbolculara ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Burada yardımlaşma, dayanışma ve mücadele vardı. Bununla birlikte direnç de artıyor, inanç da artıyor. 0-0'ın en büyük nedeni bu. Üç Süper Lig takımını eleyince bu tür maçları oynamaya alıştık. Artık Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, hangisi gelirse gelsin aynı mücadeleyi göstereceğimize inanıyoruz. Artık kurayı bekleyeceğiz. Biz inanıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Disiplinimiz var. Ligi de çok iyi bilen hocamız var. Oynadığı oyun sistemi oturdu. Gol yemedikçe gol atma şansımız da yükseliyor. Bundan sonrası için de umutluyuz."




- Okan Buruk: "Bizim için de hayırlısı böyleymiş"




Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, girdikleri birçok pozisyonu değerlendiremediklerini, rakip kalecinin kritik pozisyonları kurtardığını, Kırklarelispor'un karşılaşmayı kaybetmemek adına çok iyi mücadele ettiğini vurguladı.


Kırklarelispor taraftarlarını tebrik eden Buruk, şunları kaydetti:


"Günün sonunda rakibimizin istediği oldu, 0-0'lık beraberlikle elenmiş olduk. Bizim için de hayırlısı böyleymiş. Turu geçmek istiyorduk, tura devam etmek, kupaya kadar gitmek istiyorduk ama olmadı, nasip değilmiş. İlk maçtaki oyun, ilk maçtaki saha avantajımızı kullanıp daha rahat bir şekilde buraya gelebilirdik. Burada tabii ki benim biraz tercihim oldu, özellikle daha az forma bulan oyuncularımıza yer vermiştim. Bu da benim tercihimdi. Baktığımızda kupadan elendik ama önümüzde hem UEFA Avrupa Ligi, hem de Süper Lig fikstürü var."


Okan Buruk, Avrupa'da üst turlara çıkabilmek için mücadele edeceklerini ifade ederek, "Bunu istiyoruz. Ligde özellikle son maçları çok iyi oynayan bir takımız. Buna aynı şekilde devam etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.



Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”