Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 05.12.2019 - 18:22

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun: "Güzel bir maç oldu. Çok dar bir kadroya sahip olmamızdan dolayı altyapıdan gelen gençlerimizi bu maçta oynatma fırsatı bulduk" Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmail Ertekin: "Sadece sonuç bizim adımızı kötüydü ama maç başından sonuna kadar oyuncularımız iyi mücadele etti"

KAYSERİ (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk karşılaşmasında konuk ettiği Manisa Futbol Kulübünü 3-2 yenen İstikbal Mobilya Kayserispor'un teknik direktörü Bülent Uygun, karşılaşmaya genç bir kadroyla çıktıklarını ve futbolcuların sahada gösterdiği mücadeleden son derece mutlu olduğunu söyledi.


Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Uygun, bol gollü güzel bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Güzel bir maç oldu. Manisa kendi liginde şampiyonluğa oynayan iyi bir takım. Çok dar bir kadroya sahip olmamızdan dolayı altyapıdan gelen gençlerimizi bu maçta oynatma fırsatı bulduk." dedi.


Altyapıdan gelen genç oyuncuların performanslarından memnun olduğunu dile getiren Uygun, şunları kaydetti:


"Maçta 3-0 öne geçtik ama 75'inci dakikadan sonra takım kondisyon yönünden düştü ve devamında iki gol yedik. Genç kardeşlerimi tebrik ediyorum. Gençleri kazanmak adına güzel bir kupayı oynuyoruz. Elimizdeki kadro yapısıyla bu süreci çok devam ettirebilme şansımız yok. Bu maçta en büyük üzüntümüz Nurettin gibi bir kardeşimizin ön çapraz bağlarının kopmuş olması. Bu bizi üzdü ama birçok genci kazanmamız mutluluk verici."




- İsmail Ertekin: "Bizim adımıza sevindirici bir tablo vardı"




Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmail Ertekin de seyir zevki yüksek güzel bir maç oynadıklarını belirtti.


Sahadan yenik ayrılmalarına rağmen oyuncularının iyi mücadele ettiğini anlatan Ertekin, "Bizim adımıza sevindirici bir tablo vardı. Sadece sonuç bizim adımızı kötüydü ama maç başından sonuna kadar oyuncularımız iyi mücadele etti. Kayserispor genç oyuncularla sahada yer aldı, onlar da iyi mücadele etti. Kazandıkları için onları tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.




- Nurettin Korkmaz'ın çapraz bağları koptu




Öte yandan karşılaşmanın 39. dakikasından rakibiyle girdiği mücadele yerde kalan ve maça devam edemeyen Kayserispor'un genç yeteneği Nurettin Korkmaz hastaneye kaldırıldı.


Hastanede yapılan tetkiklerde Nurettin Korkmaz'ın sol çapraz bağlarının koptuğu ve uzun süre sahalardan uzakta kalacağı öğrenildi.







Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”