Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 16.09.2019 - 21:00

Ekol Göz Menemenspor Teknik Sorumlusu Mehmet Nuri Adıgüzel: "Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir takım olacağız" Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: "Yolun başındayız, daha çok çalışacağız, eksiklerimizin üzerinde çalışacağız. Bunları tamamen düzelttiğimizde gerçek Akhisarspor'u sahaya yansıtacağız"



İZMİR (AA) - TFF 1. Lig'de konuk ettiği Akhisarspor'a 1-0 mağlup olan Ekol Göz Menemenspor'un teknik sorumlusu Mehmet Nuri Adıgüzel, "Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir takım olacağız." dedi.


Adıgüzel, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, futbol şanslarının yanlarında olmadığını kaydetti. Rakiplerinin ilk yarı baskı kurduğunu ancak daha sonra oyunda dengeyi sağladıklarını belirten Adıgüzel, "Rakip eksik kalınca baskımız arttı ancak talihsiz bir penaltı golüyle geriye düştük. Her şeyi yaptık fakat golü bulamadık. Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir takım olacağız." diye konuştu.




- "Gerçek Akhisarspor'u sahaya yansıtacağız"




Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak sonuç açısından çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.


İlk haftadan itibaren gol pozisyonlarına girdiklerini ancak bunları değerlendiremediklerini kaydeden Altıparmak, şöyle konuştu:


"Bunun için daha çok çalışacağız. Bugün 25 orta yaptık, 10 şut çektik. Net pozisyonlara girdiğimiz maçı son dakikalarda da olsa kazanmamız önemliydi. Oyunun başından sonuna kadar hakimi bizdik. İlk yarıda maçı bitirebilirdik. Son dakikalarda da olsa kazandığımız için mutluyuz. Akhisar'dan gelen muhteşem taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Yolun başındayız, daha çok çalışacağız, eksiklerimizin üzerinde çalışacağız. Bunları tamamen düzelttiğimizde gerçek Akhisarspor'u sahaya yansıtacağız."



Kaynak: