Son Dakika Haberler

Konyaspor'lu Şener Kaya ve Hüseyin Biber Milli Takım Forması giydi

Eklenme Tarihi: 23.09.2019 - 12:47

Konyaspor’lu Şener Kaya ve Hüseyin Biber Milli Takım Forması giydi

U17 Milli takımımız UEFA ASSİST Kupasının ilk maçında Nijerya ile karşılaştı.

U17 Takım kadrosunda yer alan Konyaspor'lu futbolcularıdan Şener Kaya maça ilk onbirde başlarken Hüseyin Biber ise oyuna sonradan dahil oldu.

Her iki futbolcuda gösterdikleri mücadele ile alkış aldı.

U17 Milli Takımımız, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen UEFA ASSIST U17 Uluslararası Turnuvası'nın ilk maçında Nijerya'ya 2-0 mağlup oldu.

Nijerya'nın gollerini 9.dakikada Kunle Olusegun ve 90.dakikada penaltıdan Divine Nnachuknu kaydetti.

 U17 Milli Takımımız, turnuvanın ikinci maçında 24 Eylül 2019 Salı günü Senegal ile karşılaşacak.

Ayrıca, karşılaşmayı Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü'nden Sorumlu Milli Takımlar Koordinatörü Oğuz Çetin ile Genç Milli Takımlar Sorumlusu ve Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas tribünden takip etti.

Stat: TFF Riva Tesisleri

Hakemler: Mehmet Türkmen, Emrah Akkaya, Enes Berk Güçlü, Elif Köroğlu

Türkiye: Atalay Gökçe, Yusuf Erdem Gümüş, Serdar Saatçı, Özgür Deryol, Efe Mustafa Çetin (Dk.78 Emirhan Delibaş), Şener Kaya, Ali Alperen Çelik (Dk.60 Ömer Turan Görgüç), Alaattin Mumci (Dk.60 Taha Aydınlı), Sarper Çağlar (Dk.60 Hüseyin Biber), Anıl Batın Aydın (Dk.78 Abdullah Tazgel), Kazımcan Karataş (Dk.80 Doğukan Ünal)

Nijerya: Sunday Stephen, Tanro Shadrack, Ogaga Oduku, Samson Tijani, Clement Ferdinand, Kunle Olusegun, Wısdom Ubani (Dk.78 Divine Nnachuknu), Shuaibu Abdulrazak (Dk.52 Suleiman Lanan), Amoo Akinkunmi (Dk.52 Ibrahim Tabar), Etim Charles, Fawaz Abdullah (Dk.71 Abayomi Mayona)

U17 Milli Takımı'nın UEFA Assist Turnuvası aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Kaleciler: Atalay Gökçe (Gençlerbirliği), Kağan Moradaoğlu (Trabzonspor A.Ş.)

Defans: Yusuf Erdem Gümüş (Galatasaray A.Ş.), Ata Öztürk (Galatasaray A.Ş.), Anıl Batın Aydın (Galatasaray A.Ş.), Abdullah Tazgel (Bursaspor), Serdar Saatçı (Beşiktaş A.Ş), Özgür Deryol (Altınordu A.Ş.), Fatih Kanber (Fenerbahçe A.Ş.)

Orta Saha: Ömer Turan Görgüç (Bursaspor), Ali Alperen Çelik (Trabzonspor A.Ş.), Efe Mustafa Çetin (Altınordu A.Ş.), Sarper Çağlar (Altınordu A.Ş.), Kaan Öztürk (Fenerbahçe A.Ş.), Emirhan Delibaş (Beşiktaş A.Ş.), Kazımcan Karataş (Altay), Hüseyin Biber (Konyaspor), Şener Kaya (Konyaspor)

Forvet: Alaattin Mumci (Trabzonspor A.Ş.), Doğukan Ünal (Eskişehirspor), Taha Aydınlı (Galatasaray A.Ş.)

Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas

Teknik Direktör: Turhan Sofuoğlu


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”