Son Dakika Haberler

Konyaspor'lu Alper : " Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla ayrılacağımızı umuyorum"

Eklenme Tarihi: 03.10.2019 - 10:56 , Son Güncellenme: 03.10.2019- 11:14

Konyaspor’lu Alper : “ Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla ayrılacağımızı umuyorum“
İttifak Holding Konyaspor’un Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başarılı sol bek Alper Uludağ, “Bu galibiyet ihtiyacımız olan bir sonuçtu. Evimizde, taraftarlarımızın önünde mutlak 3 puan almak istiyorduk. Maça da aslında kötü başlamadık ama talihsiz bir gol yedikten sonra çevirmesi de kolay olmadı. İyi oyunla devreye 1-1 berabere girdik. Devre arasına daha rahat bir şekilde girdikten sonra ikinci devrede golleri bulabilirdik aslında. Ama tabi ki Kayserispor’da bulabilirdi. Ama bizim için önemli olan 3 puandı. Son dakikada da olsa çok zor bir pozisyonda penaltıdan golü bulduk. Son dakikada penaltıyı atmak çok kolay bir iş değil. Takım arkadaşlarımı, taraftarlarımızı, hocalarımızı tebrik ediyorum. O maç geride kaldı diye düşünüyorum. Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladık. Kasımpaşa maçını da 3 puanla kapatırsak o zaman bu galibiyetin daha çok anlam kazanacağının bilincindeyiz. O yüzden önümüze bakıyoruz” dedi.

Hafta sounda deplasmanda onayacakları Kasımpaşa maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Alper Uludağ, “Kayserispor maçından önce peş peşe iki deplasman maçımız vardı. Birini çok iyi oynadık, birini de açık söylemek gerekirse iyi oynamadık. Denizlispor maçı gibi oynarsak birbirimize yakın, hızlı ataklarla, basit, kendimize güvenerek oynarsak oradan 3 puanla ayrılacağımızı umuyorum. Kendimize güveniyoruz. O yüzden yüksek moral ve motivasyonla maça gideceğiz” şeklinde görüş belirtti.

Alper Uludağ kendi performansı ile ilgili olarak sorulan soruya ise, “Daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Hocamız bana şans verdi ve bende bu şansı geri tepmediğimi düşünüyorum. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yaptığını da biliyorum. Bu yüzden forma rekabeti her zaman iyidir. O nedenle sakatlık olmadan sezonu bitirmek istiyoruz. En önemlisi de bu zaten. Önemli olan takım. Kulüp olarak da ileriye gittiğimiz zaman bence herkes bundan faydalanacaktır” cevabını verdi.

Kaynak: