Son Dakika Haberler

Konyaspor, Kayserispor'u yenerek Avrupa hedefini sürdürmeyi amaçlıyor!

Eklenme Tarihi: 23.02.2019 - 16:28

Konyaspor, Kayserispor’u yenerek Avrupa hedefini sürdürmeyi amaçlıyor!
Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında Atiker Konyaspor, sahasında yarın İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk edecek. Üst sıralarda yer alıp Avrupa hedefini sürdürmeyi amaçlayan temsilcimiz, Malatyaspor'un puan kaybettiği haftada galip gelerek, 4.sıraya yerleşmeyi hedefliyor.
 
 23. Haftanın açılış maçlarında dün akşam Göztepe ile Trabzonspor ve Çaykur Rizespor ile Evkur Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Trabzonspor, deplasmanda İzmir ekibi Göztepe'yi 3-1 mağlup etti ve puanını 36'ya çıkartarak maç fazlasıyla 4.sıraya yerleşti. Diğer karşılaşmada ise E.Y. Malatyaspor, deplasmanda Rizespor'a 3-0 mağlup oldu ve 34 puan ile 5.sıraya geriledi.
 
Bu sonuçların ardından haftaya 34 puanla 5.sırada giren Konyaspor ise 6.sıraya gerileyerek, sıralamada bu hafta bulunacağı konumu, yarın oynanacak kritik Kayserispor karşılaşması sonucuna bıraktı.
 
Lig'de 8 maçtır kaybetmeyen Aykut Kocaman'ın öğrencileri, yarın 16.00'da başlayacak mücadeleyi kazanması halinde puanını 37'ye çıkartacak. Böylece temsilcimiz 4. sıraya yerleşerek hem iyi bir avantaj yakalayacak, hem de Avrupa hedefini sürdürmüş olacak.
 
-Osman Kocaer

 

Kaynak: