Son Dakika Haberler

Konyaspor ile Musa Arat kavgası büyüyor: İhtarname gönderildi

Eklenme Tarihi: 04.10.2019 - 11:20

Arya Reklam'ın sahibi Musa Arat Konyaspor'a Konya Dokuzuncu Noterliğinden ‘Cevap ve Düzeltme Yazısı’ başlığıyla 6 sayfadan oluşan bir ihtarname gönderdi. Konyaspor'da Musa Arat’a 8 sayfadan oluşan cevap gönderdi.

Konyaspor ile Musa Arat kavgası büyüyor: İhtarname gönderildi
Arya Reklam Gıda Petrol Ürünleri Tarım Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd.Şti sahibi Musa Arat Konyaspor'a Konya Dokuzuncu Noterliğinden ‘Cevap ve Düzeltme Yazısı’ başlığıyla 6 sayfadan oluşan bir ihtarname gönderdi.

Konyaspor, Musa Arat’ın tezviratlarla dolu iddialarını sözleşmeler üzerinden madde madde yanıtlayarak çürütmüş, aynı usul ve yöntemlerle 04.10.2019 tarihinde noter aracılığıyla kendisine 8 sayfadan oluşan cevabi ihtarnameyi gönderdi.

Konyaspor, "Ayrıca kulübümüz Arya Reklam Gıda Petrol Ürünleri Tarım Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd.Şti adına sahibi Musa Arat’a aynı metin içinde Konyaspor Kulübü Derneği ile akdedilmiş ve halen yürürlükte olan sözleşmelerin TAZMİNATSIZ ve KARŞILIKLI OLARAK fesih edilmesine hazır olduğunu beyan etmiştir. Bu doğrultuda Arya Reklam Gıda Petrol Ürünleri Tarım Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd.Şti sahibi 09.10.2019 Çarşamba gününe kadar taraflarca uygun görülen bir tarih ve saatte fesih sözleşmesini imzalamak üzere davet edilmiştir." açıklamasını yaptı.

Kaynak: