Son Dakika Haberler

Konyaspor hazırlık maçında Eskişehirspor’u 1-0 yendi

Eklenme Tarihi: 12.10.2019 - 19:01 , Son Güncellenme: 12.10.2019- 19:03

Konyaspor hazırlık maçında Eskişehirspor’u 1-0 yendi
Süper Lige Milli maçlar nedeniyle verilen bir haftalık arayı boş geçirmeyen İttifak Holding Konyaspor 1. lig ekiplerinden Eskişehirspor ile hazırlık maçında karşılaştı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maçta sadece Doğu Alt Tribün açıldı ve taraftarlar maçı ücretsiz izerken karşılama KONTV'den naklen yayınlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda saat 17:00’da başlayan müsabakaya  Konyaspor Ertuğrul, Savaş ;Selim, Diagne, Opanasenko, Ferhat, Volkan, Amir, Ali Çamdalı, Ali Yaşar ve Mücahit Can Akçay ilk onbiri ile başladı.

Karşılaşmaya taraftarı önünde atak bir oyunla başlaşan Konyaspor üst üste yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamazken 33. dakikada Mücahit Can Akçay ‘ın golü ile 1 - 0 öne geçti
İttifak Holding Konyaspor karşısında çok fazla varlık gösteremeyen Eskişehirspor zaman zaman kontra ataklarla gol ararken Konyaspor etkili oynadı.

İlk yarı bu skorla tamamlanırken İttifak Holding Konyaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Amir Hadziahmetovic yerini U17 takının genç oyuncusu Abdulsamet Kaya’ya bırakırken 73. dakikada Farouk Miya ve Deni Milosevic oyuna Savaş Polat, Abdulsamet Kaya’nın yerine girdi. 74. dakikada Fallou Diagne’nin yerine Ali Turan,  77. dakikada Yevhen Opanasenko’nun yerine Nejc Skubic, 81. dakikada Ali Çamdalı ‘nın yerine Marko Jevtovic oyuna dahil oldu.

Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman karşılaşmada birçok oyuncusunu denedi.

Müsabaka İttifak Holding Konyaspor’un 1 - 0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Yeşil Beyazlı futbolculara teknik heyet tarafından bir gün izin verilirken Yeni Maatyaspor maçı hazırlıkları Pazartesi günü yeniden başlayacak
 

Kaynak: