Konyaspor'dan Türkiye’de bir ilki kapsayacak anlaşma!

Eklenme Tarihi: 27.09.2019 - 11:24

İttifak Holding Konyaspor ile Yeşil Beyaz Spor Merkezi ve yatırımcı ortakları Haşimoğlu İnşaat ve Safir Mekanik arasında Güney ve Kuzey Doğu üst tribünlerinin altındaki alanlarda Spor, Sağlık ve Spa Merkezi için kiralama usulü sözleşme imzalandı.

Konyaspor’dan Türkiye’de bir ilki kapsayacak anlaşma!
İmza törenine Konyaspor Genel Sekreteri Mehmet Günbaş, Genel Müdürü Bahri Bıçakçı, Konyaspor A.Ş Genel Müdürü Ufuk Yaşar, Yeşil Beyaz Spor Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Gül, yatırımcı ortak şirketlerin sahipleri Safir Mekanik Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Alptekin ile Haşimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Küçükhışır katıldı. 
 
Bay ve bayanlar için ayrı alanları kapsayacak merkez, totalde 1500 metre kare alanı kapsayacak. Spor sağlık ve spa merkezi en geç 1 Mart 2020 tarihinde hizmete açılacak.
 
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda müsabakaların oynanmaya başlandığı günden bu yana atıl vaziyette bekleyen alanların Konya’nın spor ve sosyal hayatına katkı sağlaması ve stadyumdaki mevcut kullanılabilir yerlerin maç günleri dışında da faal olarak hizmet verebilmesi için kulübe gerekli izinleri veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a da teşekkür edildi.
 
Bu yönüyle Türkiye’de bir ilki kapsayacak anlaşmanın her iki tarafa ve Konya’ya hayırlı olması da temenni edildi.

Kaynak: