Son Dakika Haberler

Konyaspor'da Ankaragücü maçı öncesi sürpriz gelişme

Eklenme Tarihi: 20.04.2019 - 14:13 , Son Güncellenme: 20.04.2019- 17:49

Spor Toto Süper lig’in 29. Haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Atiker Konyaspor'da Makedon golcü Adis Jahovic 21 kişilik kafileye dahil edilmedi.

Konyaspor’da Ankaragücü maçı öncesi sürpriz gelişme
Süper Lig'de son 9 haftada galip gelemeyen yeşil-beyazlılar pazar günü mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak. Ligde 36 puanı bulunan yeşil beyazlılar kazanıp alt sıralarla bağlantısını tamamen kesmek istiyor.

Son çalışmasını kendi tesislerinde yapan yeşil beyazlılar öğleden sonra saat 16.00’da yüksek hızlı trenle Ankara’ya giderek maç saatini beklemeye başlayacak.

Konyaspor’da Ankaragücü maçı öncesinde kart cezalısı Traore ile sakatlığı süren Filipovic ve Ali Çamdalı kadroda yer alamayacak. Cezalarını tamamlayan Skubic ile Jevtovic ise yarınki maçta sahada olacak.

Öte yandan teknik direktör Aykut Kocaman son haftalarda gösterdiği kötü performanstan dolayı Makedon golcü Adis Jahovic’i 21 kişilik kafileye dahil etmedi. Konu ile ilgili Konyaspor kulübünden bir açıklama yapılmazken, tecrübeli çalıştırıcının kalan maçlarda Jahovic'i takımda düşünmediği öğrenildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Ankaragücü maçında kalede Serkan, Skubic, Uğur, Diagne, Zuta orta alanda Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali, Fofana Milosevic, Yatabare’ye ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.

Spor İl Güvenlik Kurulunun aldığı karar gereği maça Konyaspor taraftarı alınmayacak. Sezonun ilk arısında da aynı uygulama Ankaragücü taraftarı için uygulanmıştı.

Konhaber.com / Mehmet Koç




 

Kaynak: