Konyaspor Basketbol yine mağlup oldu

Eklenme Tarihi: 22.04.2019 - 11:56

Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Konyaspor Basketbol, 28.hafta maçında Sigortam.Net İTÜ’yü konuk etti.

Konyaspor Basketbol yine mağlup oldu
Maça kötü başlayan yeşil beyazlılar, karşılaşma boyunca istediği performansı gösteremedi ve mücadeleden 76 - 88mağlup ayrıldı. Son haftalarda kötü sonuçlar alan temsilcimiz, Play – Off maçları öncesinde ev sahibi avantajını yitirdi.

Konyaspor Basketbol Takımı, Sigortam.Net İTÜ ile oynadığı karşılaşmaya kötü başladı. Savunmada istediği oyunu oynayamayan yeşil beyazlılar, hücumda da etkisiz olunca karşılaşmanın ilk bölümü 14-22 konuk takımın üstünlüğü ile geçildi. Maçın ikinci periyotunda da kötü oyunun sürdüren Konya ekibinin farkı kapatma çabaları yetersiz kaldı. Sigortam.Net bu çeyrekte hücumda da etkinliği ile dikkat çekti. Konuk takım farkı 12 sayıya kadar çıkardı. Maçın ilk yarısını Sigortam.Net İTÜ 44-32 önde tamamladı.  

PLAY – OFF AVANTAJINI KAYBETTİ
Ligde üst üste aldığı sonuçlar ile üst sıralarda kopan Konyaspor Basketbol, İTÜ maçının ikinci yarısında da etkisiz bir görüntü ortaya koydu. Karşılaşmanın üçüncü periyotunda fark iyice açılırken, yeşil beyazlı takım sayı bulmakta zorlandı. Üçüncü bölümü konuk takım 71-53 önde kapattı. Son periyotta Konyaspor Basketbol oyundan iyice koptu ve karşılaşmadan 76-88 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından ligde oynadığı 28 maçta 15 galibiyet alabilen temsilcimiz, 8.sıraya kadar geriledi. Sezon sonunda oynanacak olan Play – Off maçları öncesinde moral kaybeden yeşil beyazlılar, ev sahibi olma avantajını da yitirdi.


 

Kaynak: