Son Dakika Haberler

Konyaspor Akademi Cup 2019 ödül töreni ile tamamlandı

Eklenme Tarihi: 30.08.2019 - 16:12

Konyaspor Akademi Cup 2019 ödül töreni ile tamamlandı
Konyaspor Futbol Akademisi tarafından organize edilen ‘Konyaspor Akademi Cup 2019’  sona erdi.

28-29 ve 30 Ağustos 2019 tarihlerinde Tatlıcak tesislerinde U14 ve U15  kategorilerinde gerçekleştirilen turnuva boyunca toplam 12 karşılaşma oynandı.

Turnuvaya Konyaspor’un yanı sıra Altınordu, Başakşehir ve Antalyaspor kulüpleri katıldı.

Organizasyon boyunca müsabakaları birçok teknik adamın yanı sıra U14 Milli Takım teknik direktörü Güngör Şahinkaya, U14 Milli Takım antrenörü Sinan Turhan, U16 Milli Takım antrenörü Övünç Soykan Başar ve sporcuların aileleri de takip etti.

Müsabakaların dışında sporcu kafileleri şehrimizin tarihi ve turistik yerlerine düzenlenen geziler ile bilgi ve görgülerini artırırken, kulüpler arasında farklı etkileşimler yaşandı.  Bu yönüyle Futbol Akademimiz tarafından geleneksel hale getirilen Organizasyon Konya’nın tanıtımı ve Akademi takımlarımızın gelişim sürecine katkıları açısından son derece önem taşımakta.

Turnuvanın son gününde alınan sonuçlar şu şekilde.

U14
ANTALYASPOR 1 – 4 KONYASPOR
M.BAŞAKŞEHİR 2 – 0 ALTINORDU

U15
M.BAŞAKŞEHİR 0 - 4ALTINORDU
KONYASPOR 3 – 0  ANTALYASPOR

 

Müsabakaların tamamlanmasının ardından Tatlıcak Tesislerimizde ödül töreni düzenlendi.

Başarılı olan sporculara madalya ve kupaları Konyaspor Yönetim Kurulu üyemiz ve Alt Yapı Sorumlumuz Zahir Renklibay,  Genç Milli takım antrenörlerimiz Güngör Şahinkaya, Sinan Turhan, Övünç Soykan Başar, Akademi Koordinatörümüz Taner Ay ve antrenörler tarafından takdim edildi.

Turnuvanın en iyi kalecisi Altınordu Kulübünün U14 takımı kalecisi Sercan Demirkıran olarak seçilirken, en iyi futbolcu olarak Altınordu Kulübünün U15 takımı oyuncusu Mert Furkan Bayram olarak belirlendi.

Müsabakaları yöneten hakelre hediyelerin takdim edildiği programda Altınordu Kulübü tarafından Kulüp Başkanımız Hilmi Kuluk adına hazırlanan formayı Kulüp Başkanımız adına Yönetim kurulu üyemiz Zahir Renklibay aldı.

Konyaspor Yönetim Kurulu üyemiz ve Alt Yapı Sorumlumuz Zahir Renklibay  turnuvamıza gösterdikleri ilgi nedeniyle Milli Takım Antrenörlerimiz Güngör Şahinkaya, Sinan Turhan ve Övünç Soykan Başar’a plaket takdim ederken Akademi Koordinatörümüz Taner Ay misafir takım antrenörlerine günün asına hazırlanan plaketleri verdi.

 

Turnuva sonunda takım sıralamaları ise şu şekilde oluştu

U14 kategorisinde

1-Altınordu

2-Konyaspor’umuz 

3- M.Başakşehir

4-Antalyaspor

 

U15 kategorisinde

1- M.Başakşehir

2- Altınordu

3-Konyaspor'umuz

4-Antalyaspor

Organizasyon hep birlikte günün anısına objektiflere verilen poz ile sona erdi


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”