Son Dakika Haberler

Konyaspor'a 15 bin formayla destek!

Eklenme Tarihi: 08.08.2019 - 20:30

Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası için özel olarak üretilecek 100 TL değerinde 15 bin forma ile Konyaspor'a katkı sağlanacak.

Konyaspor’a 15 bin formayla destek!
Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, Başkanvekili Celalettin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Mustafa Aydınalp, Asbaşkan Bünyamin Sarıtaş, Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Kunduracı, Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın himayesinde Konyaspor gündemli toplandı.

Vali Cüneyit Orhan Toprak'ın öncülüğünde gerçekleşen toplantıda Konyaspor'un mevcut durumu ve son gelişmeler ele alındı. Samimi bir havada geçen görüşmelerin sonunda Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası için özel olarak üretilecek 100 TL değerinde 15 bin forma ile Konyaspor'a katkı sağlaması karara bağlandı.



Vali Toprak'ın gayretleriyle bir araya gelen yönetim kurulu ve oda başkanları toplantının ardından Konya'nın en büyük markası haline gelen Konyaspor için her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade ettiler. 

Konyaspor Kulübü ise, her konuda desteği esirgemediklerini belirterek Vali Cüneyit Orhan Toprak başta olmak üzere, Ticaret Odası Başkanı Sayın Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Sayın Memiş Kütükçü ve Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hüseyin Çevik'e teşekkür etti.




 

Kaynak: