Son Dakika Haberler

Kick Boks'ta 5 Madalya

Eklenme Tarihi: 05.07.2017 - 11:26

Kick Boks’ta 5 Madalya

Bolu'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Kick Boks Türkiye şampiyonası tamamlandı. Selçuklu Belediyesi Kick-Boks takımı 1 birincilik, 1 ikincilik ve 3 de üçüncülük madalyası aldı.

Türkiye Kick Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Şehitleri Kick Boks Türkiye Şampiyonası 29 Haziran-05 Temmuz tarihleri arasında Bolu ilinde yapıldı. Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde düzenlenen şampiyonaya 3800'den fazla sporcunun katıldı.
Türkiye şampiyonasına Selçuklu Belediyesi Kick Boks takımı miniklerde 2, yıldızlarda 6, gençlerde 4 ve büyüklerde 3 olmak üzere 15 sporcuyla katıldı. Selçuklu Belediyesi takımından Aybüke Betül Aras büyük bayanlar Kicklight kategorisinde +70 kg da Türkiye şampiyonu oldu. Miniklerde Fatih Şen Türkiye üçüncüsü, genç erkeklerde Fatih Koçyiğit Türkiye üçüncüsü,  
yıldız bayanlarda Rana Mihcen Kasalak Türkiye ikincisi, yıldız bayanlarda Beyza Cankurt Türkiye üçüncüsü oldular. Selçuklu Belediyesi bu sonuçlarla şampiyonadan 5 madalya ile döndü.

Kaynak: