Son Dakika Haberler

Kick Boks da Türkiye Şampiyonası heyecanı

Eklenme Tarihi: 09.04.2016 - 13:35

Kick Boks da Türkiye Şampiyonası heyecanı
Selçuklu Belediyesi Kick Boks takımı Antalya da yapılacak Türkiye Şampiyonası maçlarına 6 sporcu ile katılacak. Mavi beyazlı sporcular hedef ilk sıralarda yer almak.
 
Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks takımı Kick Boks açık Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere Antalya'ya gitti. Türkiye Kick Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan 8-10 Nisan tarihleri arasında Kepez Arena Turgut Özal Spor Salonunda gerçekleştirilecek. 1100 sporcunun yer alacağı şampiyona büyükler ve gençler kategorisinde olacak.
Selçuklu Belediyesi kick boks takımı şampiyonada 3 erkek ve 3 kadın olmam üzere 6 sporcu ile mücadele edecek. Şampiyonada 60 kg da Ayşe Aker, Zeynep Cankurt ve Numan Mutlu mücadele edecek. 63 kg da Yusuf Sevinç, + 70 kg da Aybüke Betül Aras ve 75 kg da Burak Alparslan Sevinç mücadele edecek.
Mavi beyazlı sporcular şampiyonada ilk sıralarda yer alabilmek için mücadele edecek. Selçuklu Belediyesi ve Milli Takım Kick Boks antrenörü Mevlüt Aker, sporcularının şampiyonaya oldukça iyi hazırlandığını ve başarılı sonuçlar alacağına inandığını söyledi. Aker, "Şempiyonada kulübümüzü ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edecek ve başarılı sonuçlarla döneceğiz. "dedi.

Kaynak: