Son Dakika Haberler

Karatay Yaz Spor Okulları’nda görkemli kapanış

Eklenme Tarihi: 29.08.2019 - 17:54

Karatay Yaz Spor Okulları 2019 dönemi yapılan görkemli törenle kapandı. Törene Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve futbolcular da katıldı

Karatay Yaz Spor Okulları’nda görkemli kapanış

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Saraçoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve futbolcular; Selim Ay ile Erdon Daci de katıldı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın ev sahipliğindeki programa Karatay Kaymakamı Selim Parlar, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konyaspor Başkan Yardımcısı Osman Koçak, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Yeni Meram Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Sarıkulak ile Yeni Meram Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Hançerli ve çok sayıda davetli katıldı.

Ailelerin büyük ilgi gösterdiği programda konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, spor ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceklerini belirterek, “Sporda 70 bin öğrencimiz hedef noktamız. Konya ve Türk sporuna yeni sporcular kazandırmak amacındayız” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ise Karatay Belediyesiyle ortaklaşa düzenledikleri Yaz Spor Okullarında bu dönem bin 500 öğrenci sayısına ulaştıklarını bu sayının önümüzdeki yıllarda 10 binlere ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Konuşmaların ardından yaz okullarında branşlarında en iyi olan öğrencilere sertifikaları katılımcılar tarafından verildi.

 


Sporcuların gösterilerinin ardından ise Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve yeşil-beyazlı futbolcular Selim Ay ile Erdon Daci minik futbolcularla gösteri maçı yaptılar.
Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 


Kaynak: