Son Dakika Haberler

İlhan Palut’la 3 yıllık yeni sözleşme iddiası

Eklenme Tarihi: 26.10.2021 - 14:02 , Son Güncellenme: 27.10.2021- 12:29

Konyaspor’un, mevcut teknik direktör İlhan Palut’a 3 yıllık yeni sözleşme teklif ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Palut ile iyi bir uyum sağlayan yeşil-beyazlılarda, şu an için yeni sözleşmenin gündemde olmadığı öğrenildi

İlhan Palut’la 3 yıllık yeni sözleşme iddiası
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un, mevcut teknik direktör İlhan Palut’a yeni sözleşme teklif ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İlhan Palut nezaretinde iyi bir ivme yakalayan ve bu sezon tarihinin en iyi başlangıcına imza atan yeşil-beyazlıların gündeminde, şu an için yeni sözleşme bulunmuyor. 

KOCAMAN İDDİALARI DA GELMİŞTİ
Konyaspor için, Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda oynanan Galatasaray maçı öncesinde de böyle bir iddia gündeme gelmişti. İddianın sahipleri, bu kez Konyaspor’un eski teknik patronu olan Aykut Kocaman ile görüştüklerini ve takımın başına geçebileceğini yazmıştı.
 
ŞİMDİ DE YENİ SÖZLEŞME İDDİASI
Hafta sonu Fenerbahçe ile kritik bir maça hazırlanan Konyaspor için, bu kez iddialar mevcut teknik patron İlhan Palut üzerine oldu. Zorlu karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı kulüpte, İlhan Palut’a 3 yıllık yeni sözleşme teklif edileceği iddia edildi. İstanbul takımlarıyla yapılacak maçlar öncesinde böylesi iddiaların gündeme gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı. (Hasan Yıldırım)

Kaynak: