Son Dakika Haberler

Hiç Forma Yaptırdınız mı?

Eklenme Tarihi: 25.01.2020 - 20:33

Hiç Forma Yaptırdınız mı?

Hiç Forma Yaptırdınız mı?

Spor etkinlikleri kuşkusuz hem sosyalleşmek, Hem de sağlık açısından çok faydalıdır. Bir çoğumuz okulda, İş veya özel hayatımızda mutlaka karşılaşma için takım kurmuştur. Bireysel yapılan sporların haricinde takım sporları ülkemizde ve dünyada çok ilgi görmektedir. Özellikle futbol başta olmak üzere, Basketbol, Voleybol gibi sporlarda başı çekmektedir. Takım sporlarında, Takım bireylerini ayırt etmek için forma kullanılır. Takımın renkleri, Arması, Oyuncunun sırt numarası, Hatta istenirse isimde formada yazılabilmektedir. Buda kendinize ve takım arkadaşlarınıza, Kısacası tüm takıma özel bir forma yaptırma ihtiyacı doğurur. Peki forma yaptırmak için gerekenler nelerdir. Bu yazımızda forma yaptırma öncesinde yapılması gerekenleri belirteceğiz.


Takım Rengi ve Logo Seçimi.

Evvela takımınızın rengini belirlemeniz gerekiyor. Renk seçerken dikkat edilmesi gereken ise katıldığınız etkinlikteki diğer takımın renkleri ile karışmaması çok önemlidir. Karışırsa oyun esnasında pas verecek arkadaşlarınızı seçmek biraz güçleşecektir. Kırmızı beyaz biz forma giydiğinizi düşünecek olursak, Rakibinizde kırmızı ağırlıklı bir forma giymişse, Pas vermek için kafanızı kaldırdığınız o bir kaç saniyede rakibe yanlış pas verme ihtimaliniz yüksek olacaktır. Eğer ki her iki takımında renkleri kırmızı beyaz ise biri Beyaz ağırlıklı Kırmızı, Diğeri Kırmızı ağırlıklı beyaz yaptırırsa sorun kalmayacaktır. Bu sebepten dolayı maç esnasında formaların karışmaması için rakip takımların giyeceği renkleri de hesap etmek  önemlidir.
Bir diğer dikkat edilecek unsur ise takımın adı ve logosu. Günümüzde internetten logo yaptırma sitelerini ziyaret ederek basit bir kaç adımda takımınıza bir logo yapabilirsiniz. Üstelik bunun için grafiker olmanıza da gerek yoktur. Armanızı belirledikten sonra yüksek çözünürlükte kaydedip, Forma yaptıracağınız firmaya mail veya whatsapp yolu ile göndererek, sol veya sağ göğüs, Artık her nerede istediğinizi belirtmek yeterli olacaktır. Yine kendi seçmiş olduğunuz takım adınızı da sırtta numara üstünde veya uygun gördüğünüz formanın başka bir yerine yazdırabilirsiniz.

İsim, Numara ve Beden seçimi.

Formalarınız da isminizin yazılmasını istiyorsanız, İsim listesi hazırlamanız gerekmektedir. Bunun için bir liste veya tabloya, yazılmasını istediğiniz ismi, Yanına sırt numarasını ve onun yanına da bedeninizi yazmanız gereklidir. Bu sayede üretici firma hangi bedene hangi isim ve numara gelecek ise bunu listeye bakarak üretecektir.
Her şeyiniz hazır, Sıra forma seçmeye geldi. Bunun için modellere bakmanız gereklidir. Katalogdan veya web sitesinin ilgili kategorisinden tasarımlara bakarak beğendiğiniz ürünü seçmek gerekiyor. Onlarca hatta yüzlerce forma modeli bulmak mümkün. Bunların arasından oy birliği ile takımınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Zaman çok Önemli.

Yaptırılacak tasarımı kararlaştırmak, Bütçenize göre kaliteli veya ucuza yapan üretici bulmak, Fiyat almak, Üretilecek formayı izah etmek bir hayli zaman ister, Ancak daha fazlası da var. Her şey netleştikten ve üretime geçildikten sonra da hayli zamana ihtiyaç vardır. Çünkü üretici, Kimin hangi forma modelini, Hangi renk ve baskılarda isteyeceğini önceden bilemez. Bu yüzden stokta bulamazsınız. İstediğiniz özelliklerde imal edilecektir. Siparişin sıraya alınması, Kumaşın kesilmesi, Baskıların hazırlanması, Dikilmesi ve son olarak paketlenmesi gibi imalatı tamamlayan unsurlar bir hayli süre alır. Bu yüzden zamana ihtiyaç vardır. Eğer süreniz dar ise çok sıkıntı yaşayabilirsiniz. Aradığınız yerler size yetişmeyeceğini belirtecektir. İşte bu yüzden organizasyona haftalar kala belirlemeniz, Hatta bir ay öncesinde kararlaştırmanız yararınıza olacaktır.

Forma yaptırmak veya daha fazla bilgi  için  https://www.sporforma.net/forma-yaptirma.html sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 3
  • 2
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”