Hentbolda puansız hafta

Eklenme Tarihi: 11.12.2016 - 23:11

Hentbolda puansız hafta


Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımı kendi sahasında konuk ettiği güçlü rakibi Göztepe karşısında direnemedi ve maçı 37-29 mağlup tamamladı. Mücadelenin ilk yarısı 17-14 konuk takım üstünlüğü ile tamamlandı.
 
Hentbol Süper liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımı ligin 11. haftasında Süper ligin güçlü ve iddialı ekiplerinde Göztepe ile oynadı. İzmir temsilcisini konuk eden Selçuklu Belediyesi ilk yarıyı 17-14 geride kapattığı maçı 37-29 mağlubiyetle tamamladı ve haftayı yine puansız kapattı.

Tecrübeli oyunculara sahip Göztepe takımı çok sayıda yabancı oyuncusuyla ilk dakikalarda ele geçirdiği üstünlüğü elinden bırakmadı ve karşılaşmanın ilk yarısında maçı alacağının sinyalini verdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 17-14 Göztepe'nin üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında Selçuklu Belediyesi kalesinde üst üste goller bulan konuk takım kalesini gole kapatarak farkı daha da açtı. Aradaki farkı kapatmak için büyük gayret gösteren ev sahibi takım istediği golleri bulmakta zorlanırken rakip savunmayı aşamadı. Maç sona erdiğinde skor tabelası 37-29'luk skorla Göztepe'nin lehineydi.Selçuklu Belediyesi bu sonuçla haftayı yine puansız kapatmak zorunda kaldı.
Selçuklu Belediyesinde rakip kaleye 9'ar gol atan Durmuş Ali ve Oleg'in çabası yenilgiye engel olamadı. Selçuklu Belediyesi ligin 12. haftasında deplasmanda Yozgat Bozokspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: