Hentbol da 2. Yarı başlıyor

Eklenme Tarihi: 06.01.2016 - 13:10

Hentbol da 2. Yarı başlıyor
 
 
Türkiye Hentbol 1. Liginde ikinci yarı bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor. Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı ligin ikinci yarısında ilk maçına kendi sahasında çıkacak rakip Serik Belediyesi.
 
Türkiye Hentbol 1. Liginde ligin ikinci yarısı 09-10 Ocak tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Ligin ilk yarısının tamamlanmasının ardından takımlar Türkiye Kupası maçları oynadı ve bir kaç günlük iznin ardından yeniden hazırlıklarına başladı. Ligde ikinci yarı bu hafta sonu başlarken Konya'nın temsilcisi Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ikinci yarıya kendi sahasında start verecek. Mavi beyazlılar Serik Belediyesi takımı ile karşı karşıya gelecek.
Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı antrenörü Hasan Bakar, lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve Serik maçını kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Takımda Durmuş Ali'nin hafif sakatlığı dışında önemli bir eksiğin bulunmadığını  belirten Hasan Bakar, "İkinci yarıya Serik maçıyla başlayacağız. Rakibimizden bir puan farla öndeyiz ve maçı kazanarak puan farkını açmak istiyoruz. Hedefimiz olan Süper lige yükselmek için sezon sonuna kadar mücadele edeceğiz. Serik maçında spor severleri bize destek olmaya davet ediyoruz." dedi.
Ligin ikinci yarısında 14. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek Selçuklu Belediyesi ile Serik Belediyesi maçı 09 Ocak Cumartesi günü saat: 13:00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak. Selçuklu Belediyesi 16 puanla dördüncü sırada, Serik takımı ise 15 puanla beşinci sırada yer alıyor. Bu mücadele puanların yakın olması nedeniyle her iki takım açısından da büyük öneme sahip.
 

Kaynak: