Son Dakika Haberler

Hatayspor-Galatasaray maçının ardından

Eklenme Tarihi: 16.01.2022 - 23:31

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: "Maçın tümünü değerlendirecek olursam daha çok pozisyona giren, sahada kazanma arzusu daha yüksek olan bir Hatayspor olduğunu düşünüyorum"

HATAY (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında, sahasında Galatasaray'ı 4-2 yenen Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Erdoğan, Yeni Hatay Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.


Son haftalarda aldıkları kötü sonuçlar sonrası Galatasaray maçını kendilerini için bir çıkış maçı olarak gördüklerini ifade eden Erdoğan, şöyle devam etti:


"Bizim için önemli bir galibiyetti. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar sonrası bugün bizim için bir çıkış maçı olarak görüyorduk. İyi bir maç olduğunu düşünüyorum. İki takım da gerçekten çok açık oynadı. Futbolun güzel tarafları sahada vardı. Zaman zaman saha içerisinde tartışmalar oldu ama bunlar futbolun içinde olan şeyler. Maçın tümünü değerlendirecek olursam daha çok pozisyona giren, sahada kazanma arzusu daha yüksek olan bir Hatayspor olduğunu düşünüyorum. Oyuncularım geriye düşmesine rağmen hiçbir zaman oyundan kopmadı."




- "Çok pozisyona girdik, değerlendiremedik"




Ömeir Erdoğan, oyuncularının ikinci yarının ilk dakikalardan itibaren maçı ne kadar çok istediğini sahada oynadığı mücadeleyle gösterdiğini kaydetti.


İkinci yarı çok pozisyona girdiklerini aktaran Erdoğan, "Çok pozisyona girdik, değerlendiremedik. Onun dışında sahada rakibi daha fazla önde karşılamaya çalıştık. İlk yarı 4-4-2 şeklinde rakibi karşılarken ikinci yarı 3-4-3 gibi karşılamayı denedik. Orada da oyuncuların çok gayretliydi. Oyuncularıma çok teşekkür ederim. Güzel bir atmosfer vardı. Seyircimize de çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.




- "Fatih hocama kariyerinde başarılar diliyorum"




Erdoğan, bir soru üzerine, Fatih Terim'in Türkiye'nin gelmiş geçmiş en değerli hocalarından biri olduğunu söyledi.


Bir dönem Fatih Terim ile birlikte çalıştığını aktaran Erdoğan, "Çok değer verdiğim ve çok sevdiğim bir hocam. Tabii gönül isterdi yine karşı karşıya gelmek ama Galatasaray'ın aldığı bir kararla bir ayrılış oldu. Bundan sonra da Fatih hocama kariyerinde başarılar diliyorum." dedi.


Son dönemlerde çok sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden Erdoğan, şöyle devam etti:


"Özellikle çok eksiklerimiz vardı. Zaman zaman 13 kişiyle antrenman yapıyorduk. Çok sıkıntılı bir süreçten geçtik. Bugün oynayanlardan Onur, mesela yaklaşık 45 gün aradan sonra bugün ilk defa 11'de çıktı. Mehdi yaklaşık iki aydır bizimle beraber değildi. Bazı sakat oyuncularımız vardı. Afrika Kupası'na giden işte normalde birinci kalecimiz Munir gibi, ondan sonra Ayoub El Kaabi gibi Adama Traore gibi çok ciddi eksiklerimiz var. Ama biz kenetlendik. Tabi bu normalde sahada oynayan oyuncular hakem kararına veya rakip oyuncuya bir anlık bir tepki gösterebilir ama bunu kulübenin de dahil olması bir takım olduğumuzun göstergesi. Eğer bunu başardıysak bu bizim için çok önemli. Evet 11'i sahaya sürüyoruz ama 25 kişilik bir kadroyuz. Oynamayan arkadaşlarımız da aynı heyecanı, aynı tepkiyi vermesi kulübeden bizim için tabii ki çok önemli."


Futbolseverlerin çok keyifli bir maç izlediğini düşündüğünü belirten Erdoğan, "Hiçbir maçın hiçbir dakikasında işte maçı savunarak veya zaman kazanarak hiçbir zamanda öyle bir şeyde bulunmadık. Hani 3-2, 4-2 öndeyken de yine daha fazla pozisyona girebiliriz. Oyunun güzel tarafını sergilediğimizi düşünüyorum. Galatasaraylı oyuncular da iyi mücadelede, iyi oynadığını düşünüyorum. Güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum." diye konuştu.



Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”