Genç Tenisçi İlk Turnuvasında Şampiyon Oldu

Eklenme Tarihi: 05.06.2017 - 12:15

Genç Tenisçi İlk Turnuvasında Şampiyon Oldu
 
Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 12 yaş tenis turnuvası tamamlandı. Selçuklu Belediyesi takımından Elif Geren ilk kez katıldığı turnuvada şampiyon olmayı başardı.
 
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Selçuklu Belediyesi Selçuklu Tenis Kulübü ev sahipliği gerçekleştirilen 12 yaş hafta sonu tenis turnuvası tamamlandı.
7 farklı şehirden toplam 38 sporcunun katıldığı turnuva heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvada Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünden Elif Geren katıldığı ilk 12 yaş turnuvasında şampiyon olmayı başarırken camiayı memnun etti. Turnuvaya katılan sporculardan bayanlarda Defne Obuz ve erkeklerde Soykan Nezir Gencer turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.
Ankara bölgesi hakemlerinden, turnuva başhakemi Özkan Gürbüz ile farklı şehirlerden turnuvaya katılan sporcular ve aileleri Konya'dan memnuniyetle ayrıldılar. Turnuvaya ev sahipliği yapan Konya, tesis ve organizasyon olarak misafirlerini son derece memnun etti. Federasyon yetkililerinden alınan bilgiye göre 04 Eylül tarihinde 14 yaş Türkiye şampiyonasının yine Konya'nın ev sahipliğinde yapılacağı belirtildi.
 

Kaynak: