Son Dakika Haberler

Galatasaray-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçından notlar

Eklenme Tarihi: 27.02.2015 - 23:00

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Hamzaoğlu, ligde son oynanan Medicana Sivasspor maçının kadrosunu bozmadı Medicana Sivasspor karşısında maça başlayan oyunculardan sadece sakatlığı bulunan Burak Yılmaz yer almazken, bu oyuncunun yerine Umut Bulut görev aldı Kaleci Muslera, sarı-kırmızılı formayla 150. resmi maçına çıktı Konuk ekipte lisans sorunu çözülen Diakhate ilk 11'de görev yaptı

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Medicana Sivasspor maçının kadrosunu bozmadı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ligin 21. haftasında deplasmanda karşılaşılan ve 3-2 kazanılan Medicana Sivasspor maçının ilk 11'inde yer alan oyunculardan 10'unu Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında da sahaya sürerken, tek değişikliği ise bu maçta sakatlanan Burak Yılmaz'ın yerine Umut Bulut'u sahaya sürerek yapmak zorunda kaldı.

Sarı-kırmızılı ekipte, sakat olan Burak'ın yanı sıra, hafta içi bel fıtığı ameliyatı geçiren Felipe Melo ile sakatlıktan yeni çıkan ve bugün 21 yaş altı takımıyla Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a karşı oynayan Semih Kaya da kadroya giremedi.

- Muslera'nın 150. resmi maçı

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında sarı-kırmızılı formayla 150. resmi müsabakasına çıktı.

Sarı-kırmızılı ekibe 2011-2012 sezonunda transfer olan başarılı kaleci, ilk sezonunda tamamı ligde 39 maç oynarken, 2012-2013 sezonunda 33 lig ve 10 Şampiyonlar Ligi olmak üzere 43 müsabakada tek döktü. 2013-2014 sezonunda 29 lig, 6 Şampiyonlar Ligi ve 3 Türkiye Kupası olmak üzere 38 karşılaşma oynayan Muslera, bu sezon ise 21 lig ile 5 Şampiyonlar Ligi maçına çıkarak 26 müsabakada ter döktü.

TFF Süper Kupa'da da 3 kez oynayan Muslera, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesi toplam 149 müsabakayı geride bıraktı.

?Öte yandan, müsabaka öncesi stat skorbordunda Muslera'nın maç görüntüleri yayınlanarak, 150. resmi maçına çıkacağı duyuruldu.

- Yönetici Cem Kınay, maça metroyla geldi

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Cem Kınay, Türk Telekom Arena'ya ulaşımda yaşanan sorunlara dikkati çekmek için Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını izlemek için metroyla stada geldi.

Bir grup taraftarla birlikte Mecidiyeköy istasyonundan metroya binen Cem Kınay, bu yolla stada ulaştı.

- Diakhate'nin lisans sorunu çözüldü

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Senegalli oyuncusu Papa Malickou Diakhate'nin lisans sorunu Galatasaray maçı öncesi çözdü.

Geçen sezonun ikinci yarısında takımda kiralık olarak forma giyen Senegalli Diakhate ile devre arasında 1,5 yıllık sözleşme imzalayan mavi-siyahlılar, oyuncunun eski kulübünden kaynaklanan sorunlardan dolayı lisans çıkaramazken, Galatasaray karşılaşması öncesi bu sorunu çözüp oyuncuyu kadroya aldı.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, Diakhate'yi Galatasaray karşısında ilk 11'de sahaya sürdü.

- Hakem konuşmaları kaydedildi

Hakemlerin maç içinde telsiz cihazıyla yaptıkları konuşmalar, Galatasaray-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında ilk kez kaydedildi.

UEFA organizasyonlarında olduğu gibi maçın 4. hakeminde, saha hakemlerinin kendi aralarında yaptıkları telsiz konuşmalarını kaydeden bir cihaz bulunurken, uygulama Türkiye'de ilk kez gerçekleştirildi.

Bu uygulamanın gelecek haftadan itibaren tüm maçlarda yapılacağı duyuruldu.

- Taraftardan Melo'ye mesaj

Galatasaray taraftarları, hafta içi fıtık ameliyatı geçiren Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'ya açtıkları pankartla geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Odeabank tribününde açılan pankartta, Portekizce ve İngilizce olarak, "Geçmiş olsun, aslan yürekli Melo" yazısı yer aldı.

Öte yandan, taraftarlar ligde lider durumda bulunan takımlarına yönelik olarak, "Sizlere inanıyoruz, güveniyoruz. Şampiyonluk yolunda kenetlendik, 4. yıldıza gidiyoruz" ve "Kenetlenin! Ruhunuz koyun ortaya. Beraber yürüyoruz şampiyonluğa" ifadeleri yazılı dev pankartlar açtılar.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”