Son Dakika Haberler

Futbolda gecenin sonuçları

Eklenme Tarihi: 05.08.2021 - 23:55

İşte Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor'un Avrupa maçlarında gecenin sonuçları.

Futbolda gecenin sonuçları
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında İstanbul'da İskoçya ekibi St. Johnstone ile 1-1 berabere kaldı.

55. dakikada Aytaç Kara'nın hatalı geri pasında, Kane topu kaptı. Ceza sahasında kaleci Muslera ile girdiği mücadele sonrasında yerde kaldı. Hakem Scharer, penaltı kararı verdi ve Muslera'ya kırmızı kartını gösterdi. 58'inci dakikada penaltıyı kullanan Kerr, kaleci Berk'in sağından topu ağlara yolladı: 0-1

60. dakikada Galatasaray beraberliği yakaladı. Kerem Aktürkoğlu'nun pasında topla buluşan Boey, ceza sahasına girdi. Boey'in sağ çaprazdan yerden şutunda, top köşeden ağlarla buluştu: 1-1

Mücadele 1-1 tamamlandı. 

Trabzonspor, Molde ile 3-3 berabere kaldı
UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Norveç'in Molde takımıyla 3-3 berabere kaldı.

UEFA Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Molde FK ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın rövanşı 12 Ağustos’ta oynanacak.

15'inci dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Bakasetas’ın ön direğe ortasına iyi hareketlenen Nwakaeme’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak arka direğin dibinden ağlara gitti: 1-0.

31'inci dakikada Hestad’ın pasında ceza sahası sol kanadından savunmanın arkasına iyi sarkan Brynhildsen, kaleci Uğurcan ile karşı karşıya kaldı ve altıpasın gerisinden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1.

Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

58’inci dakikada Trabzonspor bir kez daha öne geçti. Djaniny’in ceza sahası sağından arka direğe ortasına iyi yükselen Hugo’nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-1.

64’üncü dakikada ceza sahası sol kanadında Omoijuanfo’nun yerden altıpasa ortasında Brynhildsen’in gelişine kaleye gönderdiği meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-2.

74’üncü dakikada Bakasetas’ın savunmanın arkasına aşırtma pasında Djaniny ceza sahası içerisinde topu kontrol ettikten sonra kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak ağlara gitti: 3-2.

85’inci dakikada ceza sahası sağ tarafında Brynhildsen son çizgide rakiplerinden sıyrıldıktan sonra topu altıpasın gerisindeki Hussain’e çıkardı, bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-3.

Sivasspor deplasmanda Dinamo Batumi'yi 2-1 mağlup etti
UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Demir Grup Sivasspor, Gürcistan'da Dinamo Batumi ile karşı karşıya geldi.

Batum Arena'da oynanan mücadeleyi temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, Kayode'nin 90+5. dakikada attığı golle 2-1 kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarsını karşılıklı ataklarla geçilirken iki takım da soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti. İkinci devreye ev sahibi Dinamo Batumi etkili başladı ve 54. dakikada Mamuchashvili ile golüü buldu. Kalesinde golü gördükten kısa süre sonra oyunda üstünlüğü eline geçiren temsilcimiz Demir Grup Sivasspor 75. dakika James'in golüyle beraberliği yakaladı: 1-1 Mücadelede son sözü 90+5. dakikada Kayode söyledi. Nijeryalı futbolcu attığı golle Sivaspor'a galibiyeti getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 90 dakika Sivasspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Sivasspor, rövanş karşılaşmasında 12 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda rakibini konuk edecek.

Öte yandan karşılaşma öncesi Türkiye'de devam eden orman yangınlarında hayatını kaybeden vatandaşlar için her iki takım sporcuları, 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. 

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 12
  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Ahmedovic
    3 yıl önce

    tebrikler yiğidolar

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”