Son Dakika Haberler

Futbol: UEFA Avrupa Ligi

Eklenme Tarihi: 13.12.2019 - 01:01

Borussia Mönchengladbach: 1 Medipol Başakşehir: 2 Turuncu-lacivertli takım, 10 puanla grubunu lider tamamladı ve bir üst tura yükseldi



Stat: Borussia Park


Hakemler: Jose Maria Sanchez, Raul Cabanero, Inigo Prieto (İspanya)


Borussia Mönchengladbach: Sommer, Lainer, Elvedi, Ginter, Wendt, Zakaria, Kramer (Dk. 90+4 Bensebaini), Herrmann, Neuhaus (Dk. 78 Stindl), Thuram, Embolo (Dk. 78 Plea)


Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal (Dk. 88 Berkay Özcan), İrfan Can Kahveci (Dk. 90+3 Azubuike), Visca, Aleksic (Dk. 67 Demba Ba), Elia, Crivelli


Goller: Dk. 33 Thuram (Borussia Mönchengladbach), Dk. 44 İrfan Can Kahveci, Dk. 90+1 Crivelli (Medipol Başakşehir)


Sarı kartlar: Dk. 64 Mehmet Topal, Dk. 71 Elia (Medipol Başakşehir)




MÖNCHENGLADBACH (AA) - Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 6. haftasında Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ı deplasmanda 2-1 yendi ve grubunu 10 puanla lider tamamlayarak son 32 turuna kaldı.


54. dakikada Medipol Başakşehir'in gelişen atağında sağ kanatta topla buluşan Edin Visca, açısını düzeltip ceza sahası önünden şutunu attı, meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.


60. dakikada ev sahibi takım etkili geldi. Medipol Başakşehir ceza sahasına atılan ara pası kontrol eden Herrmann, kaleci Mert ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun altıpas önünde sağ çaprazdan yaptığı vuruşta, kaleci Mert meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere çeldi.


70. dakikada Medipol Başakşehir ikinci golüne çok yaklaştı. Rakibin hatalı pasıyla ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Elia, altıpas önüdeki Crivelli'ye pasını attı. Fransız oyuncunun dönerek çektiği şutta, kaleci Sommer'in ayağından dönen meşin yuvarlak yükseklik kazandı. Sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.


75. dakikada Borussia Mönchengladbach'ta Thuram sol kanatta topla buluştu. Rakibinden kurtulan Thuram, açısını düzeltip sert vurdu. Kaleci Mert'in elinden seken top kornere gitti.


77. Medipol Başakşehir çok etkili geldi. Clichy'nin sol kanattan ön direğe yaptığı ortada, Crivelli kafayı vurdu, meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.


85. dakikada Medipol Başakşehir'in gelişen atağında kullanılan korner sonrasında ceza sahasına açılan topu, Ponck kafa ile ceza sahasına bir kez daha gönderdi. Arkasındaki rakibine rağmen meşin yuvarlağı kontrol eden Demba Ba'nın dönerek çektiği şutta top az farkla üstten dışarıya gitti.


90+1. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Sol kanattan yapılan ortada altıpas önünde topu önünde buluna Crivelli'nin şutunda top filelerle buluştu: 1-2.


Karşılaşma, Medipol Başakşehir'in 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.





Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”