​Endri Çekiçi Konya'ya dönüyor

Eklenme Tarihi: 22.09.2022 - 16:17 , Son Güncellenme: 22.09.2022- 16:26

Konyaspor’un başarılı oyuncularından Endri Çekiçi, tedavisi için Konya’ya dönüyor. Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynanan Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan Arnavut futbolcu, maçın ardından ülkesinin milli takım kadrosuna davet edilmiş, akabinde de ülkesine gitmişti.

​Endri Çekiçi Konya’ya dönüyor
Konyaspor’un başarı oyuncularından Endri Çekiçi, Konya’ya dönüyor. Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynanan Galatasaray maçında yaklaşık 30 metreden harika bir gole imza atan Arnavut futbolcu, direkten dönen ikinci şutunu çektiği esnada sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Ülkesi Arnavutluk’un milli takımına da davet edilen Çekiçi, Galatasaray maçının ardından ülkesine gitmişti.

2. DERECEDEN YARALANMA VAR

Galatasaray maçının ardından sakat olarak ülkesinin milli takım aday kadrosuna dahil olan Endri Çekiçi, burada MR çektirdi. Arnavutluk milli takım doktoruyla görüşen Konyaspor Kulüp Doktoru Gökhan Özhan, MR sonuçlarını meslektaşından isteyerek inceledi. Çekiçi’nin sağ arka uyruğunda 2. dereceden yaralanma tespit edildi.

TEDAVİ İÇİN KONYA’YA DÖNÜYOR

Arnavutluk’un UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup’ta oynayacağı İsrail ve İzlanda maçlarının aday kadrosunda yer alan Endri Çekiçi, MR sonuçlarının gelmesiyle birlikte kadrodan çıkartıldı. Başarılı futbolcu tedavi süreci için kısa süre içinde Konya’ya dönecek.

ENDRİ ÇEKİÇİ’NİN İSTATİSTİKLERİ

Konyaspor’un kilit isimlerinden olan Endri Çekiçi, sezon başından bu yana yeşil-beyazlı formayla UEFA Konferans Ligi’nde 3, Süper Lig’de ise 5 maçta boy gösterdi. Çekiçi Süper Lig’de 300 dakika sahada kalırken, rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Arnavut futbolcu bahse konu süreçte hücum noktasında rakip kalelere 5 kez isabetli şut çekerken, 1 kez de şut pası verdi. Çekiçi genel istatistikte ise 96 pas, 13 ikili mücadele ve 3 kez de hava topu mücadelesi kazandı. 

Haber: Hasan YILDIRIM


Kaynak: