Son Dakika Haberler

Derbi maçın ardından

Eklenme Tarihi: 23.02.2020 - 22:34

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera: "Çok güzel ve anlamlı bir galibiyet aldık" Sarı-kırmızılı futbolcu Feghouli: "Kalitemizi gösterdik, çok mutluyum"

İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasaray'ın futbolcuları, 20 yılı aşkın bir süre sonra rakiplerini dış sahada yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, daha önceki maçlarda da kazanacak kadar iyi oynadıklarını ama bunu başaramadıklarını belirterek, "Çok güzel ve anlamlı bir galibiyet aldık. Çok uzun süre sonra kazandık. 20 yıldır kazanamıyorduk." dedi.


Teknik direktör Fatih Terim'in kendilerini derbi mücadelesine en iyi şekilde hazırladığını aktaran Muslera, şunları kaydetti:


"İlk dakikadan 90. dakikaya kadar çok iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Bütün camiamıza, taraftarlarımıza armağan olsun. Kazanmak çok önemliydi. Ligin ikinci yarısına çok istekli başladık, seri galibiyetlerle başladık. Bunu devam ettirmek hem 3 puan hem moral açısından bize çok şey katacaktı. Fazlasıyla hak eden bir Galatasaray vardı. Henry Onyekuru çok iyi oynadı. Son vuruşlarda biraz dikkat etseydi belki çok farklı olurdu."




- Feghouli: "Hak ettiğimiz galibiyeti aldık"




Galatasaraylı futbolcu Sofiane Feghouli ise hafta boyunca iyi çalıştıklarını vurgulayarak, "Hocamız detaylı bir şekilde rakibi anlattı. Sahada 90 dakika boyunca bunu harfi harfine uygulayan, dominant olan ve pozisyon bulan bir Galatasaray vardı. Kalitemizi gösterdik, çok mutluyum." ifadelerini kullandı.


Şampiyonluk şanslarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Feghouli, "Kesinlikle ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık, iyi gidiyoruz. Bu şekilde devam etmeliyiz, uzun bir yol var. Rakipler de en iyi şekilde oynuyor." diye konuştu.


Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Marcao, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex'in severek izlediği bir oyuncu olduğunu ve onu izlerken derbi mücadelesini takip etme fırsatı bulduklarına dikkati çekerek, "Uzun zamandır Galatasaray'ın deplasmanda yenemediğini biliyorduk. Galibiyet inancıyla geldik. Çok mutluyum. Havaya girmememiz gerekiyor. Adım adım gitmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Fenerbahçe karşısında takımının eşitlik golünü atan Ryan Donk ise "Uzun zamandır kazanamayan Galatasaray vardı. İnanmış ve galibiyet için gelmiş bir Galatasaray vardı. Şimdi tek yapmamız gereken eğlenmek." şeklinde konuştu.




Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”